x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul DCS va investi 5 milioane de euro în serviciile de Internet şi telefonie

DCS va investi 5 milioane de euro în serviciile de Internet şi telefonie

de Cristian Ionescu    |    08 Iul 2009   •   00:00

Digital Cable Systems, furnizor de servicii de telecomunicaţii, va investi în acest an 5 milioane de euro în extinderea serviciilor de telefonie fixă pentru segmentul rezidenţial şi a celor de Internet, potrivit reprezentanţilor companiei.



Compania estimează că investiţiile planificate pentru dezvoltarea serviciilor de Internet şi telefonie vor aduce în 2009 o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 10% atât pe segmentul business, prin Dial Telecom, cât şi pe segmentul rezidenţial, prin serviciile Akta.

"Pentru clienţii rezidenţiali ne propunem să extindem cât mai rapid actuala soluţie video-Internet, oferită acum în majoritatea reţelelor DCS, la o soluţie modernă triplay - video-Internet-telefonie, pentru a ne consolida poziţia de furnizor de servicii integrate de comunicaţii rezidenţiale în toate localităţile în care suntem prezenţi", a declarat directorul executiv al companiei, Dinu Malacopol.

În primele şase luni ale anului, DCS a atras 10.000 clienţi rezidenţiali pentru serviciile de Internet şi 200 de clienţi-companii pentru serviciile de date şi telefonie.

Înfiinţat în 2005, după fuziunea mai multor companii de cablu, grupul DCS oferă servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, soluţii de transmisiuni date şi acces Internet, precum şi telefonie fixă.

×
Subiecte în articol: redactie