x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Descoperă ATV-ul!

Descoperă ATV-ul!

de Raluca Grintescu    |    06 Iul 2008   •   00:00
Descoperă ATV-ul!

Cu ATV-ul poţi face mai mult decît să apeşi pedala de acceleraţie. De asta ne-a convins o echipă de cascadori profesionişti din Germania prezentă la evenimentul “Descoperă ATV-ul”, care a avut loc recent la Ciolpani.

Cu ATV-ul poţi face mai mult decît să apeşi pedala de acceleraţie. De asta ne-a convins o echipă de cascadori profesionişti din Germania prezentă la evenimentul “Descoperă ATV-ul”, care a avut loc recent la Ciolpani.

 
Cîteva zeci de ATV-uri au stat duminică, 15 iunie, la dispoziţia iubitorilor off-road o zi întreagă, gratuit, pe toate pistele de la Ciolpani. Evenimentul face parte din ampla campanie “Descoperă ATV-ul”, susţinută de ATVRom, Merch Auto şi 4tuning, al cărei scop este de a expune publicului lumea fascinantă “off-road”. Organizatorii au ţinut să precizeze faptul că acest experiment a fost doar un episod-pilot dintr-o lungă serie de evenimente care vor avea loc în perioada estivală, tot la Ciolpani, locul de miting al amatorilor şi profesioniştilor off-road.

 
PARTY. În ciuda vremii ploioase şi a alegerilor locale, peste 2.000 de curioşi au părăsit totuşi Bucureştiul şi au venit la Ciolpani să descopere ce înseamnă cu adevărat un ATV. Zeci de ATV-uri, mărci diferite, aşteptau să fie ambreiate pe terenurile cu dîmburi şi gropi cu diverse grade de dificultate. Atmosfera a fost asigurată exclusiv de maşini cu sisteme car-audio de competiţie, autoturisme care au cîştigat concursuri de sunet în România. Pentru ca distracţia să fie completă, zeci de grătare au oferit permanent combustibil (mici şi friptură) tuturor vizitatorilor. Pe lîngă distracţia tuturor de a descoperi mersul pe ATV, o echipă de cascadori profesionişti din Germania, invitată special pentru acest eveniment, a demonstrat tot ce se poate cu un ATV, în admiraţia celor prezenţi, care nu s-au putut abţine să nu încerce, la rîndul lor, senzaţia pe circuitele cu “surprize” de la Ciolpani, cei mai buclucaşi dintre aceştia plecînd cu “amintiri” acasă. Cei care au ratat să simtă pe pielea lor ce poate face un ATV, vor mai avea ocazia să o facă, întrucît organizatorii au precizat că această campanie se va desfăşura toată vara, din două în două săptămîni. Stay tuned!

×
Subiecte în articol: auto