x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Design si tehnologie pentru casa

Design si tehnologie pentru casa

05 Ian 2008   •   00:00

După cum se spune că detaliul face diferenţa, in ceea ce priveşte aspectul unei locuinţe, accesoriile şi componentele electrice, trebuiesc avute in vedere la momentul amenajării acesteia.

După cum se spune că detaliul face diferenţa, in ceea ce priveşte aspectul unei locuinţe, accesoriile şi componentele electrice, trebuiesc avute in vedere la momentul amenajării acesteia. Prizele, intrerupătoarele, sunt elemente care contribuie decisiv la "reuşita estetică" a unei incăperi. Culoarea, materialul lor trebuie să se asorteze cu stilul şi tema coloristică a casei.

 

O colecţie de astfel de produse a fost lansată de curănd de către Bticino, marcă a grupului Legrand. Este vorba despre gama Axolute, o gamă destinată segmentului de lux al consumatorilor, care propune noi concepte in ceea ce priveşte estetica şi materialele folosite pentru componentele electrice, dar şi in termeni de personalizare tehnologică.Â

 

Intreaga gamă

"Conceptul Axolute este de a transforma obiectele electrice in elemente de design şi chiar artă, imbinate cu cea mai inaltă tehnologie pentru a aduce confortul unei vieţi moderne", afirma Charles - Eric Batard, Director Ge­neral Legrand Romănia.

Din această gamă, clientul are posibilitatea de a-şi alege pe lăngă materiale şi culori, şi conţinutul tehnologic al instalării. Opţiuni tehnolo­gice? Intrerupătorul axial, tasta soft touch sau tasta de activare a unui intreg scenariu. Elementul distinctiv al gamei Axolute este reprezentat de display-uri: toate sunt LCD-uri de inaltă rezoluţie. O casă Axolute poate porni de la 3.000 de euro.

×