x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Eveimente: Concursul internaţional de barmani MBA Flair 8

Eveimente: Concursul internaţional de barmani MBA Flair 8

15 Iul 2010   •   00:00
Eveimente: Concursul internaţional de barmani MBA Flair 8

Ajuns la a opta ediţie, cel mai important concurs de bartending din România, MBA Flair 2010, a avut loc în The Office Temporary Lounge în perioada 30 iunie-1 iulie. Fiind singurul concurs în care îşi pot arăta măiestria în arta de bartending flair, au venit din toate colţurile lumii simpli barmani sau campioni mondiali. Cel mai mare punctaj al competiţiei i-a aparţinut britanicului Tom Dyer, acesta câştigând marele premiu de 2.500 de euro. A fost urmat de polonezul Marek Posluszny, care a incendiat atmosfera cu un spectacol de excepţie şi a plecat acasă cu un premiu în valoare de 1.500 de euro. Locul trei a fost ocupat de românul Valentin Luca, aplaudat minute în şir de cei prezenţi, de altfel el a şi câştigat un premiu în valoare de 1.250 de euro, pentru cel mai bun barman român. (A.R.A)

În ţară
18-19 iulie. Târgul de fete. Muntele Găina. Conform tradiţiei, fetele îşi vor aduce cu ele zestrea pentru ca feciorii să-şi aleagă mireasa.
16-18 iulie. Zilele oraşului Plopeni. Plopeni, judeţul Prahova. Evenimentul va cuprinde un concurs de muzică uşoară, un festival de folclor, dar şi un târg dedicat berii.
16 iulie. Lansare de carte. Câmpina, judeţul Prahova. Autorul Ştefan Sasa îşi va lansa cartea "Condimente-epigrame şi catrene umoristice".

În lume
16-17 iulie. Festivalul porumbului. Marietta, SUA. Bucătarii din regiune au pregătit cele mai savuroase preparate care au printre ele ingrediente porumbul dulce.
16-18 iulie. Good Food & Wine Show. Sydney, Australia. Tot ceea ce visează un gurmand se află la acest târg ce se anunţă a fi spectaculos.
17 iulie. Food Festival. Oundle, Marea Britanie. Cursuri de bucătărie, demonstraţii culinare, expoziţii... Nu vor lipsi sucurile şi dulciurile pregătite în casă, dar şi sfaturile despre cum să îţi amenajezi o mică grădină în propriul cămin. (S.C.)

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda