x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

12 Dec 2007   •   00:00

In ţară

12 decembrie-14 decembrie. Serbările Crăciunului. Timişoara. Timişorenii organizează un tărg naţional de bunuri de larg consum şi cadouri.

In ţară

12 decembrie-14 decembrie. Serbările Crăciunului. Timişoara. Timişorenii organizează un tărg naţional de bunuri de larg consum şi cadouri.

14 decembrie-21 decembrie. Bucuriile iernii. Craiova. ExpoCraiova va fi gazda unei expoziţii de bunuri de consum, care se vor putea achiziţiona la preţuri atractive.

15 decembrie-21 decembrie. Tărg de Crăciun. Bacău. La acest tărg veţi putea găsi electrocasnice, decoraţiuni specifice sezonului, felicitări şi produse alimentare.

19 decembrie-23 decembrie. Daruri de Crăciun. Arad. La ExpoArad se organizează un tărg de bunuri generale, pe care le puteţi oferi cadou. (C.D.)

In lume

13-17 decembrie. Festivalul gastronomic internaţional. Istanbul, Turcia. Cei mai talentaţi maeştri bucătari se vor intălni la Istanbul, impărtăşindu-le vizitatorilor experienţe culinare inedite. Vor fi degustate specialităţi gastronomice turceşti, vinuri, sortimente de brănză şi ulei de măsline.

16-18 decembrie. Expoziţia de produse naturale şi organice. Dubai, Emiratele Arabe Unite. Peste 300 de expozanţi din 35 de ţări vor participa la această ediţie. (S.C.)

Malta culinară. In perioada 22-25 noiembrie s-a desfăşurat competiţia culinară Malta Culinară 2007, eveniment gastronomic organizat de Asociaţia Bucătarilor din Malta. Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism din Romănia a fost invitată să participe la această competiţie gastronomică, alături de echipele Scoţiei, Rusiei şi Islandei. Echipa Romăniei a fost formată din Gabriela Berechet, Petronela Ciubotaru, Maria Ginghina şi Marius Tifachi. Bucătarii romăni au obţinut medalii de bronz la categoriile: platou festiv de peşte, preparat din raţă, iar diplome de merit la categoriile: preparat din porc şi preparat din peşte. Cu toate că este pentru prima oara cănd o echipă romănească participă la un asemenea eveniment gastronomic in Malta, bucătarii romăni nu s-au lăsat intimidaţi de numeroasa prezenţă a bucătarilor ţării gazdă şi de dotările lor tehnice. (Gabriela Berechet)

×
Subiecte în articol: agenda