x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Evenimente

de Carmen Dragan    |    14 Mai 2008   •   00:00

Zilele Braşovului. În perioada 1-4 mai s-a desfăşurat ediţia a VII-a a Zilelor Braşovului. În Piaţa Sfatului au avut loc numeroase concerte de muzică uşoară şi populară ale artiştilor consacraţi, dar şi ale elevilor din formaţii locale

Zilele Braşovului. În perioada 1-4 mai s-a desfăşurat ediţia a VII-a a Zilelor Braşovului. În Piaţa Sfatului au avut loc numeroase concerte de muzică uşoară şi populară ale artiştilor consacraţi, dar şi ale elevilor din formaţii locale. Parada cavalerilor medievali a fost atracţia braşovenilor, dar şi a turiştilor veniţi la munte. Aceştia au putut să participe şi la alte acţiuni organizate cu această ocazie: Tîrgul de Flori din Piaţa Sfatului, Tîrgul Meşterilor populari din România – în cadrul căruia au avut loc o expoziţie de ceramică şi un atelier de pictură pe lemn – şi Tîrgul de Turism. Expoziţiile culinare cu vînzare de pe Uliţa Vinului şi Uliţa Fructelor au atras numeroşi vizitatori. (C.D.)

 

În ţară

15-18 mai. MobilAR. Arad. Tîrgul de mobilă şi accesorii pentru mobilă poate reprezenta primul pas către o bucătărie de vis.

20-24 mai. Agraria. Cluj. ­Evenimentul este specializat în ­agricultură, industrie alimentară şi ambalaje.

21 mai. Tîrg tradiţional de primăvară. Miheşu de Cîmpie, judeţul Mureş. Bucate tradiţionale, petrecere şi voie bună pentru toţi cei care trec hotarul satului.

 

În lume

14-16 mai. Plăcerile vinului. Gruissan, Franţa. Evenimentul organizează degustări de vinuri, ­participanţii putînd descoperi astfel sortimente savuroase.

15-17 mai. Tîrgul produselor marine. Baku, Azerbaijan. Cea mai mare expoziţie de profil din Azerbaijan oferă vizitatorilor

specii exotice de peşti, preparate culinare inedite, dar şi echipamente şi ­utilaje.

17-18 mai. Festivalul anghinarei. Castroville, SUA. Cea de-a 49-a ediţie a avut ca puncte culminante demonstraţiile culinare şi apetisanta expoziţie de preparate obţinute pe bază de anghinare. (C.D.)

×
Subiecte în articol: agenda