x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Fără limită de "pus la rece"

Fără limită de "pus la rece"

de Alexandru Radescu    |    18 Iul 2009   •   00:00
Fără limită de "pus la rece"

Ştim că actuala criză o să treacă şi pasiunea pentru consum o să urce la cotele pierdute. Până atunci se pot face ceva economii pentru noi produse electrocasnice. O astfel de propunere este frigiderul LG side-by-side Platinum II cu capacitate de 617 litri.

FUNCŢII
Noul frigider are un consum redus de energie datorită tehnologiei Compresor Liniar, ceea ce reduce consumul de energie cu până la 20% comparativ cu alte modele existente pe piaţă, fiind astfel inclus în clasa energetică A+ (utilizează anual o cantitate de energie de până la 492 KWh).
Datorită dispozitivului de gheaţă şi minibarului încorporate în uşă, dar şi a rafturilor adiţionale, alimentele sunt mai bine stocate pentru a asigura prospeţimea şi igiena necesare.

Funcţia Vacuum Fresh Crisper reglează aerul din interiorul sertarelor, oferind astfel condiţii optime de menţinere a legumelor proaspete. Nivelurile de umiditate sunt setate pentru a menţine prospeţimea, pentru a preveni alterarea alimentelor şi aruncarea acestora. Platinum II dispune de un sistem inteligent de control al umidităţii, care monitorizează umiditatea şi o stabilizează la nivelul necesar.

 

LCD-ul te "simte"
5056-97112-04_15_case26copy.jpgPrincipala caracteristică a monitorului LCD Philips Brilliance este tehnologia PowerSensor (se bazează pe infraroşii), un senzor încorporat care detectează prezenţa utilizatorului. Când utilizatorul se ridică din faţa monitorului, strălucirea acestuia se diminuează şi consumul de energie se reduce cu 50%. Imediat ce utilizatorul se întoarce, ecranul revine la modul normal de funcţionare. Diagonala este de 22 de inci (1.680 x 1.050), timpul de răspuns 5 ms, boxe 2 x 1.5 W. Monitorul este certificat Energy Star şi poartă logo-ul "Lead Free" (fără plumb). Este disponibil din această lună la preţul de 200 de euro (fără TVA).

×