x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Happy End 2007

Happy End 2007

28 Dec 2007   •   00:00

In ajunul Anului Nou, cănd toată lumea se pregăteşte de distracţie, petrecerea incepe la Pro TV cu Andra şi Cătălin Măruţă, care de la ora 20:30 dau startul unui supershow karaoke cu multă muzică de calitate, umor şi vedete puse in ipostaze inedite.

Andra şi Măruţă fac... karaoke de sfărşit de an

In ajunul Anului Nou, cănd toată lumea se pregăteşte de distracţie, petrecerea incepe la Pro TV cu Andra şi Cătălin Măruţă, care de la ora 20:30 dau startul unui supershow karaoke cu multă muzică de calitate, umor şi vedete puse in ipostaze inedite. Romănii incheie astfel anul cu "Happy End 2007", un spectacol de două ore in care vedetele (Delia Matache, Cristina Rus, Adela Popescu, Anda Adam, Costi Ioniţă, Connect-R şi Lucian Viziru) se intrec in karaoke şi versificări, pe piese celebre din toate perioadele şi din toate stilurile muzicale.

CUPLU. De la ora 22:30, Florin Călinescu prezintă impreună cu Smiley Revelionul "Made in Romani-A". Cei doi vor fi asistaţi indeaproape de celebrul cuplu de prezentatori Romică Ţociu şi Cornel Palade. Călinescu şi Smiley ajung să işi dispute rolul de prezentator al Revelionului

Pro TV, şi aşa in scenă intră cei mai buni artişti din Romănia. Loredana, Cristina Rus, Simplu, Corina, Impact, Matilda Pascal Cojocăriţa, Bordo sunt doar căţiva dintre ei. Nu lipsesc nici transmisiunile in direct din Piaţa Revoluţiei, unde George Vintilă şi Nono Semen vor fi gazdele superconcertului ProFM L!VE REVOLUTION! In timp ce Florin Călinescu şi Smiley işi dispută rolul de prezentator, celebrii Ţociu şi Palade stau ca pe ace, sperănd că odată şi-odată vor fi doar ei in lumina reflectoarelor. Dar in aşteptarea momentului in care camerele de filmat vor fi numai pe ei, Ţociu şi Palade se mulţumesc să fie oameni de culise, buni la toate, cameramani, electricieni, maşinişti şi vor trăi cu impresia că fără ei Pro TV-ul ar rămăne fără Revelion.

Dansez... in Mexic

Pro TV va difuza la 1 şi 2 ianuarie, de la 13:15, două ediţii speciale despre succesul inregistrat de echipa Romăniei la competiţia internaţională "Dancing Around The World", desfăşurată in Mexic. După ce au cucerit Mexicul şi alte şapte ţări in care a mai fost difuzată competiţia, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, impreună cu coregrafa lor, Doina Botis, şi Dana Rogoz, reprezentanta noastră in juriul mexican se intorc in Romănia şi spun totul despre aventura de mai bine de două luni din Mexic, la Pro TV.

×
Subiecte în articol: special revelion