x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Hoţ ghinionist

Hoţ ghinionist

17 Oct 2007   •   00:00

Un american din oraşul Rarminton, statul Minnesota, ar putea să stea la inchisoare pănă la 30 de ani. Aceasta este pedeapsa la care ar putea fi supus de judecători pentru că a furat o gogoaşă.

Un american din oraşul Rarminton, statul Minnesota, ar putea să stea la inchisoare pănă la 30 de ani. Aceasta este pedeapsa la care ar putea fi supus de judecători pentru că a furat o gogoaşă. In timp ce se afla la magazin, Scott Masters, in vărstă de 41 de ani, a ascuns o gogoaşă sub cămaşă şi a incercat să iasă din magazin. A fost oprit la timp de o vănzătoare vigilentă care a alertat poliţia. Se pare că hoţul ghinionist (sau pofticios) ar fi imbrăncit-o pe vănzătoarea care nu l-a lăsat să plece, ceea ce a făcut ca pedeapsa să fie şi mai mare. Scott Masters a cerut clemenţă, susţinănd că doar a furat gogoaşa: "In nici un caz nu aş fi impins o femeie pentru o gogoaşă". (S.C.)

Brănza cu surprize

Producătorii de brănză din Sala Consilina, un orăşel de lăngă Napoli, au realizat cea mai mare bucată de mozzarella din lume. Noul record, inregistrat deja in Guinness Book, este cu 13,7 metri mai mare decăt cel inregistrat anul trecut. Producătorii au avut parte in timpul prelucrării produsului şi de surprize cu totul neaşteptate. O ploaie puternică a ameninţat să distrugă petrecerea care se incinsese cu această ocazie. Dar, cu toate acestea, vizitatorii nu s-au putut abţine din a degusta din bucata de brănză uriaşă. (M.S.)

Concurs culinar

La cea de-a XIV-a ediţie a Campionatului Mondial de Preparat Porridge, desfăşurat in Scoţia, juriul a fost pus la mare incercare. Reprezentanţii lui au avut "delicioasa" sarcină de a gusta 13 porţii de porridge pregătite ca la carte de cei 13 finalişti internaţionali. Participanţii au trebuit să folosească doar anumite ingrediente: ovăz, apă şi sare. Măiestria căştigătoarei, Marie Soep, a fost apreciată de juriu, preparatul ei fiind cel mai gustos, aspectuos şi consistent. "Am crescut măncănd porridge şi trebuia să fie făcut ca la carte. Nu-mi plac preparatele instant, de acum, pentru că au gust de hărtie de ziar", a declarat căştigătoarea. (S.C.)

×
Subiecte în articol: food world