x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Înveseleste-ti bucataria si viata!

Înveseleste-ti bucataria si viata!

05 Apr 2008   •   00:00

În numărul 157 al Jurnalului casei mele v-am făcut cunoştinţă cu Filter Design Competition, prima competiţie independentă de design de la noi ce se desfăşoară online pe site-ul www.filterdesign.ro până la 19 aprilie.

În numărul 157 al Jurnalului casei mele v-am făcut cunoştinţă cu Filter Design Competition, prima competiţie independentă de design de la noi ce se desfăşoară online pe site-ul www.filterdesign.ro până la 19 aprilie. Unul dintre momentele interesante şi inspirante în acelaşi timp pentru noi a fost acela în care tinerii designeri participanţi au reuşit să dea personalitate electrocasnicelor, folosindu-se numai de imaginaţie şi de câteva markere.

 

Sub îndemnul “Înveseleşte-ţi bucătăria şi viaţa!” designerii s-au întrecut în demonstraţii menite să arate cum poţi să schimbi look-ul clasicelor electrocasnice albe în stilul tău! În imagini sunt două exemple în acest sens, respectiv două electrocasnice Arctic (combina K386VD+ şi maşina de spălat BE1200A+) colorate în fel şi chip, după inspiraţia de moment a tinerilor artişti.

×