x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Infiniti - Sedanuri de lux

Infiniti - Sedanuri de lux

13 Aug 2010   •   00:00
Infiniti - Sedanuri de lux

Infiniti a confirmat faptul că noul său model M37 va fi disponibil în 5 ver­siuni de echipare, cu preţuri începând de la 53.900 de euro.

Infiniti M37 este primul din cele trei sedanuri de lux pregătite de Infiniti cu tracţiune spate propulsate de motorul V6 care vor răsturna ierarhia din segmentul limuzinelor de lux.

Cu un design inspirat de conceptul Essence din 2009, acest nou model creat pentru drumurile europene este pus în vânzare începând cu luna iulie (în funcţie de piaţă), dar poate fi deja văzut pe site-ul românesc.

Aici, cumpărătorii pregătiţi pentru o alternativă la cunoscutele caracteristici oferite de mode­lele sedan pot explora, prin configuratorul de pe site-ul Infiniti, designul modelului M37, specificaţiile şi echipamentul său.

Propulsat de motorul V6 de 3,7 litri, pe benzină, creat de Infiniti, care generează o pu­tere de 235 kW (320 CP), modelul M37 are un aspect sportiv la care se adaugă atenţia deosebită acordată şoferului şi cel mai mare şi mai bine echipat interior Infiniti de până acum.  

Modelul M37 accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Consumul în ciclul mixt este de 10,2 l/100 km, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 235 g/km. În funcţie de piaţă, modelul M37 este în vânzare începând de la jumătatea lunii iulie a anului 2010.

Modelul diesel M30d va fi disponibil din octombrie, iar varianta hibridă M35, din primăvara lui 2011, ambele punând accentul pe performanţele de vârf şi plăcerea maximă la volan. Preţurile şi specificaţiile pentru aceste versiuni vor fi anunţate la o dată ulterioară.

×
Subiecte în articol: auto