x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

12 Mar 2006   •   00:00

Aprecieri - Volkswagen Passat culege laurii

Peste 40 de milioane de cititori europeni ai diferitelor publicatii auto au votat Volkswagen Passat drept cel mai reusit model din ultimii ani. Dupa ce au fost centralizate mai multe sondaje de opinie, un juriu format din 40 de experti a plasat modelul Passat pe primul loc, pentru a doua oara dupa victoria similara din 1997. De asemenea, aceeasi masina a castigat deja mai multe titluri de "Masina anului" in cateva tari europene, desi ne aflam de abia in luna martie.

Volvo - Noul model S80, la vanzare din iunie

Lansat in urma cu doua saptamani, la Salonul Auto de la Geneva, noul Volvo S80 urmeaza sa fie scos la vanzare in luna iunie. Noua versiune a modelului S80 impresioneaza printr-un design dinamic, nivel ridicat de confort, dar mai ales prin serviciile speciale pe care le ofera in materie de securitate. Masina este dotata cu un sistem Personal Car Communicator, cu ajutorul caruia proprietarul autovehiculului poate verifica daca cineva se afla ascuns in interior. Acesta poate verifica daca alarma a fost activata si inainte de a ajunge in vecinatatea masinii. Va fi disponibila si o motorizare in sase cilindri, cu transmisie automata cu sase rapoarte. Gama intreaga va mai cuprinde un motor turbo de 2,5 litri, de 200 CP, precum si o generatie turbodiesel foarte noua, care are cinci cilindri si dezvolta 185 CP.

Dacia - Francezii vor fabrica de la Craiova

Producatorul auto Renault si-a reafirmat la inceputul acestei saptamani interesul pentru fabrica Daewoo de la Craiova, dar francezii au solicitat urgentarea clarificarii situatiei juridice de la fosta uzina Oltcit. "Am solicitat din septembrie 2005 informatii despre uzina Daewoo, insa, de atunci si pana acum, nu am primit nimic. Vrem sa participam la licitatie, dar ne trebuie ca situatia fabricii sa fie clarificata", a declarat Francois Fourmont, directorul general de la Automobile Dacia.
×
Subiecte în articol: auto