x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mihai Marinescu, la un pas de un accident tragic!

Mihai Marinescu, la un pas de un accident tragic!

de Mihai Igirosanu    |    13 Noi 2011   •   21:00
Mihai Marinescu, la un pas de un accident tragic!

In cea de-a doua cursa din cadrul Marelui Premiu GP2 Final de la Abu Dhabi, pilotul roman de Formula 2, Mihai Marinescu (foto) a abandonat in cel de-al 10-lea tur, fiind la un pas de o tragedie.

El a fost implicat intr-un incident de cursa inca din primul tur, fiind fortat sa piarda pozitii importante in pluton. In timpul incidentului, roata stanga spate a monopostului sau a fost atinsa, cedand in turul 10 din pricina unei pene lente.

Blocandu-se roata, Marinescu a scapat monopostul de sub control la o viteza de 260 de km. pe ora si a iesit in decor. Accidentul nu s-a soldat cu urmari grave, desi monopostul a fost avariat serios in partea din fata. Invitat sa participe la aceasta cursa dupa ce a reusit clasarea pe locul 5 in sezonul recent incheiat din Formula 2, pilotul roman a pornit de pe pozitia a 17-a, echivalenta cu locul obtinut in prima etapa.

Cursa de la Abu Dhabi a fost prima de GP2 in care romanul a participat. Accidentul lui Marinescu a fost anticipat, oarecum, la finalul saptamanii trecute, de catre mai multi piloti experimentati si scouteri ai echipelor de Formula 1. Acestia au dezvaluit ca, dupa parerea lor, romanul conduce extrem de riscant, chiar imprudent.

×
Subiecte în articol: accident mihai marinescu