x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mitsubishi Colt a ajuns si in Romania

Mitsubishi Colt a ajuns si in Romania

16 Sep 2004   •   00:00

Ziua de ieri a fost un prilej de sarbatoare pentru M Car Trading, importatorul oficial al Mitsubishi in Romania. S-a lansat pe piata autohtona noul Colt, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva. Noul Mitsubishi va fi comercializat in trei variante de motorizare: 1,1 l (75 CP) si 1,3 l (95 CP) benzina, respectiv 1,5 l diesel (109 CP).

CATALIN FAINISI

ASPECT. Designul modelului Colt este inspirat de conceptul CZ2, desenat de Olivier Boulay pentru Salonul de la Tokio din anul 2001. Mai expresiv insa, Colt are linii clare si un design sportiv. La interior s-au folosit materiale si texturi in premiera pentru masinile de serie. Printre acestea se evidentiaza materialele translucide intalnite la consola centrala si la sistemele audio si de climatizare, folosite des in industria IT si la productia conceptelor de masini.

DOTARI. Mitsubishi Colt vine echipat in varianta de pornire (1,1 litri), care costa 9.500 euro, fara taxe, cu unul dintre cele mai performante sisteme de asistenta electronica a servodirectiei disponibile pe piata auto. In varianta standard sunt oferite si sistemele ABS + EBD, acestea fiind completate optional de Sistemul de Control al Tractiunii (TLC).

×
Subiecte în articol: auto