x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Moda pe zgură

Moda pe zgură

de Adriana Paduraru Vaduva    |    04 Iun 2010   •   00:00
Moda pe zgură
Sursa foto: Pascal Rossignol/Reuters

Aflat în plină desfăşurare, turneul de grand slam de la Rolland Garros este un bun prilej pentru firmele de echipament sportiv să-şi etaleze modelele care mai de care mai îndrăzneţe.

Venus Williams, de exemplu, a avut curajul să poarte o rochiţă de dantelă neagră. Cum era de aşteptat, "outfit"-ul jucătoarei americane de tenis a creat vâlvă. Au fost unii care s-au declarat nemulţumiţi de alegerea lui Venus, spunând că ţinuta era mult mai potrivită pentru ringul de dans decât pentru terenul de tenis. Iar alţii au şi văzut-o într-un french can-can de senzaţie. Venus le-a dat bătăi de cap şi fotografilor prezenţi la eveniment. Aceştia s-au tot chinuit să obţină imagini relevante mai ales că celebra jucătoare le-a dat tuturor din nou impresia că n-are nimic pe sub danteluţă.

COLORATE
Cele mai multe ţinute abordate de jucătoarele de tenis la această ediţie Rolland Garros au fost pline de culoare. Într-un top al celor mai frumoase rochiţe intră şi tenismana noastră Sorana Cârstea. Chiar dacă a ieşit încă din primul tur, fiind înfrântă de Svetlana Kuzneţova, rochiţa portocalie a Soranei a fost apreciată. La fel şi ţinuta chinezoaicei Zheng Jie, care a ales o combinaţie mai puţin obişnuită de culori: galben cu mov. Nici sora mai mică a lui Venus, Serena, nu s-a lăsat mai prejos, combinaţia de turcoaz cu verde fosforescent făcând furori la Paris.

FĂRĂ SARE ŞI PIPER
Există însă şi sportive ale căror ţinute nu au rupt gura târgului. Printre ele se numără Caroline Wozniacki, Elena Dementieva, Maria Sharapova sau Jelena Jankovic. La drept vorbind, Venus i-a cam lăsat pe toţi fără cuvinte.

×
Subiecte în articol: sport