x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Monitoare LCD lifestyle, ultrasubţiri

Monitoare LCD lifestyle, ultrasubţiri

de Alexandru Radescu    |    19 Sep 2009   •   00:00
Monitoare LCD lifestyle, ultrasubţiri

DESIGNUL CARE "ÎMBRACĂ" TEHNOLOGIA Cu Designo MS, taiwanezii de la Asus încearcă să combine la superlativ stilul cu performanţele vizuale. Monitoarele au slăbit până la 16,5 mm iar suportul de susţinere este în forma de inel şi utilizează tehnologia Ergo-Fit, care permite utilizatorilor să încline ecranul într-un mod foarte simplu, doar cu ajutorul unui deget.



Noile produse redau imagini clare la rezoluţie Full HD 1080p, cu o rată de contrast de 50000:1, având un timp de răspuns de 2ms. Nu lipseşte nici interfaţa HDMI pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri.

Monitoarele integrează tehnologia Splendid Video Intelligence şi optimizează consumul de energie cu 40%. De asemenea, părţile componente conţin cu 50% mai puţine materiale dăunătoare naturii. Cele cinci modele din seria Designo MS au diagonale cuprinse între 20 şi 23.6 inci, format 16:9. Modelul MS246H (23.6 inci) va fi comercializat pe piaţa din România la preţ de 1.250 lei, TVA inclus.
5226-102002-itfotomic.jpg

CÂND ROBOTUL E ŞI ASPIRATOR

Furot II este numele unui robot aspirator produs de coreenii de la Samsung. Acest mic dispozitiv (foto) poate să şteargă podelele din lemn sau carpetele şi prin tehnologia Visionary Mapping System poate vedea, calcula şi memora. Integrând o cameră video, FUROT II îşi poate stabili poziţia, putând naviga în orice colţ al casei. Dispozitivul poate gândi, creând o hartă virtuală a casei înainte de a calcula cea mai eficientă rută. Ştiind în orice clipă unde se află, Furot II este capabil să se întoarcă la suportul de încărcare atunci când rămâne fără energie. Se încarcă în aproximativ două ore şi apoi continuă să cureţe exact din locul în care a rămas.

×