x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul NASCAR în flăcări: maşina pilotată de Juan Pablo Montoya, rămasă fără frâne, a izbit un camion încărcat cu combustibil (VIDEO)

NASCAR în flăcări: maşina pilotată de Juan Pablo Montoya, rămasă fără frâne, a izbit un camion încărcat cu combustibil (VIDEO)

28 Feb 2012   •   13:51
NASCAR în flăcări: maşina pilotată de Juan Pablo Montoya, rămasă fără frâne, a izbit un camion încărcat cu combustibil (VIDEO)

Daytona 500, cursa care incheie pregatirile pentru sezonul competitional din NASCAR, a fost intrerupta luni seara, dupa ce bolidul pilotat de columbianul Juan Pablo Montoya, fostul pilot al celor de la McLaren-Mercedes in Formula 1, a lovit un camion de alimentare, provocand o explozie spectaculoasa.

Din primele informatii, conform HuffingtonPost, bolidul pilotat de sud-american a ramas fara frane, acrosand camionul incarcat cu peste 700 de litri de combustibil.

Cu masina in flacari, Montoya a iesit in decor, reusind sa iasa dintre fiarele contorsionate fara ajutorul comisarilor de cursa.

Anterior, Daytona 500 fusese amanata 30 de ore din cauza ploii si programata luni seara, in nocturna circuitului de la Daytona Beach (Florida).

×
Subiecte în articol: nascar daytona juan pablo montoya