x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Oraşul Fotbalului – destinaţie de week-end completă pentru bucureşteni!

Oraşul Fotbalului – destinaţie de week-end completă pentru bucureşteni!

01 Iul 2010   •   00:00
Oraşul Fotbalului – destinaţie de week-end completă pentru bucureşteni!

Urmează un week-end fierbinte pentru iubitorii de fotbal, în care războiul declaraţiilor din presă se mută pe gazon, pe stadioanele Nelson Mandela Bay Stadium, Soccer City Stadium şi Green Point Stadium din Africa de Sud. După două zile de pauză, cele mai bune opt echipe din lume se întrec în sferturile de finală ale Campionatului de Fotbal 2010. Un asemenea regal sportiv, care se vede o dată la patru ani, merită urmărit în cele mai bune condiţii.

Argentina - favorită pe www.zone-arena.ro
Oraşul Fotbalului de la Zone Arenă te aşteaptă şi în acest week-end, de la ora 16:00, să vezi sferturile de finală în HD, pe uriaşul ecran de 70 mp. Vineri, 2 iulie, începând cu ora 17:00, la meciul dintre Olanda şi Brazilia, iar de la 21:30, la cel dintre Uruguay şi Ghana. Sâmbătă, 3 iulie, este ziua marilor confruntări. Începând cu ora 17:00, Argentina, desemnată în sondajul derulat pe www.zone-arena.ro drept echipa câştigătoare a Cupei Mondiale, întâlneşte Germania. De la 21:30, Paraguay joacă împotriva Spania.

Muzica live şi concursuri cu premii
Şi pentru că Oraşul Fotbalului să fie o destinaţie completă, în care să te poţi distra de minune împreună cu prietenii şi familia, ţi-am pregătit pentru vineri şi sâmbătă o serie de concerte şi concursuri. Vineri, 2 iulie, începând cu ora 20:30, urcă pe scenă NUAGE. Stiul abordat - Nudisco - le-a adus succesul în Europa şi America. Richie Rich vine cu un recital de cover-uri sâmbătă, 3 iulie, începând cu aceeaşi oră, 20:30. 2 iulie este şi data la care în Oraşul Fotbalului debutează un nou concurs. Un concurs care te provoacă să îţi testezi precizia cu care poţi şuta printr-o anvelopă. Dacă nimereşti trei şuturi din trei, te premiază pe loc cu o minge Jabulani ("a sărbători"). Se acordă o minge pe zi. Concursul se desfăşoară în zilele de 2, 3, 6, 7, 10, 11 iulie, între orele 21:30 şi 23:00.

×
Subiecte în articol: zone arena