x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Piese de mobilier semnate de designeri celebri

Piese de mobilier semnate de designeri celebri

de Alina Iancu    |    26 Iun 2010   •   00:00
Piese de mobilier semnate de designeri celebri

Un nou showroom dedicat iubitorilor de estetică şi obiecte sofisticate a fost deschis în Bucureşti de Galeriile Noblesse. Denumit Insign Concept Store, showroom-ul are ca scop promovarea unor vaste colecţii de mobilier semnate de designeri celebri. Printre particularităţile showroom-ului va fi biblioteca, o zonă destinată atât specialiştilor în decoraţiuni şi arhitectură, cât şi celor care îşi doresc să afle mai multe despre art&deco. Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse: "Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostri o gamă cu totul specială de produse ce se încadrează în ultimele tendinţe, alături de servicii de cea mai înaltă calitate".

Showroom-ul este împărţit în două zone: una destinată persoanelor adepte ale stilului glam, cu accente clasice, şi alta consacrată pieselor semnate de designeri faimoşi. Peste 150 de branduri cunoscute din Italia, Spania, Franţa, Germania şi Anglia vor furniza piesele de mobilier, dar şi o gamă variată de textile şi decoraţiuni.
Piesele expuse pot fi văzute şi pe pe site-ul www.insign.ro unde pot fi găsite şi alte informaţii privitoare la Insign Concept Store, dar şi interviuri cu designeri celebri, imagini cu ultimele colecţii apărute şi noutăţi în domeniu.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou