x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Premiu pentru Mazda CX-5. Cine este cea mai frumoasă din Europa?

Premiu pentru Mazda CX-5. Cine este cea mai frumoasă din Europa?

de Sebastian S. Eduard    |    23 Aug 2012   •   21:00
Premiu pentru Mazda CX-5. Cine este cea mai frumoasă din Europa?

Cititorii Grupului AUTO BILD au ales – castigatorul si cel mai atractiv model din categoria "SUV, Van si tractiune integrala' este Mazda CX-5. Aproximativ 200 000 cititori AUTO BILD din 15 tari au votat la mai multe categorii, modelul european cu cel mai bun design. Cu 18,7% din voturi, Mazda CX-5 s-a desprins in fata competitorilor de la categoria SUV si cu tractiune integrala – Audi A6 Allroad (locul al doilea cu 10,8) si Audi Q3 (locul al treilea cu 9,9%) – pentru a castiga trofeul european de design din segmentul sau.

Cititorii din Cehia, Turcia, Georgia si Spania au votat Mazda CX-5 ca cel mai atractiv model din segmental sau. Cititorii germani au votat noua compacta pe locul al treilea dupa Mercedes ML si Audi A6 Allroad. Insa, pentru a stabili castigatorul, au fost numarate voturile din toate tarile europene. In 2009 si Mazda3 a luat premiul AUTO BILD de design european la categoria "Modele mici si compacte' – castigand chiar inaintea lansarii oficiale in Germania.

×