x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Prima staţiune montană de lux

Prima staţiune montană de lux

15 Dec 2007   •   00:00

Proiectul imobiliar pe care-l prezentăm acum ca pe o noutate absolută reprezintă, după cum ne spun reprezentanţii companiei dezvoltatoare, cel mai ambiţios proiect de pe piaţa imobiliară romănească.

La nivelul celor mai performante aşezări de acest gen

Proiectul imobiliar pe care-l prezentăm acum ca pe o noutate absolută reprezintă, după cum ne spun reprezentanţii companiei dezvoltatoare, cel mai ambiţios proiect de pe piaţa imobiliară romănească. Silver Mountain va fi pentru Romănia prima staţiune montană de lux, dezvoltatorii săi propunăndu-şi să o aducă la nivelul celor mai performante staţiuni montane high-class din lume, destinaţii celebre precum Courchevel, Chamonix sau Aspen.

Proiectul, unic in Romănia, oferă spre vănzare apartamente şi vile exclusiviste in Poiana Braşov, la numai 2 km de părtiile de schi, şi la 15 km de Braşov, intr-un decor natural de excepţie.

Facilităţi

Atracţia principală şi totodată atributul care deosebeşte Silver Mountain de orice alt proiect rezidenţial local este terenul de golf cu 18 găuri. Cel mai profesionist din Romănia, terenul va fi amenajat pe 440.000 mp şi este realizat de specialişti reputaţi in domeniu, in ideea de a oferi jucătorilor şansa de a practica un golf profesionist.

Proiectul este prevăzut cu două săli de cinema, un sistem tv satelit cu sute de programe şi un canal de televiziune cu circuit inchis.

O altă facilitate importantă ce-i garantează calitatea de staţiune de lux este heliportul, cu posibilitatea inchirierii unui elicopter aflat 24 de ore din 24 la dispoziţie.

Lucrările de construcţie au fost deja demarate. Prima fază de dezvoltare, ce cuprinde 100 de apartamente, va fi finalizată in iarna lui 2008, in timp ce intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioadă de cinci-şase ani.

Fortăreaţă de gheaţă in cetatea lui Vlad Ţepeş

Cetatea-vistierie a domnitorului Vlad }epeş, fortăreaţa Poenari, va fi reconstruită din zăpadă şi gheaţă lăngă Cabana Capra, unde se inchide Transfăgărăşanul pentru cei care vin dinspre Argeş. După ce au adus in Romănia conceptul primului hotel de gheaţă, Relu Nica şi grupul său de la Montan Club Delta au demarat acest proiect şi mai curajos. Copia albă va fi finalizată chiar inainte de Crăciun, la 22 decembrie, va avea o treime din volumul original şi va primi vizitatori pănă in luna aprilie inclusiv. Biletul de intrare va costa 10 lei pentru elevi şi studenţi, respectiv 15 lei pentru adulţi, iar cel de cazare va fi in jur de 300 de lei pentru camera cu două paturi.

×