x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Proiecte nou lansate în România

Proiecte nou lansate în România

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    17 Iul 2008   •   00:00

Începînd cu primăvara anului 2009, dezvoltatorul imobiliar Krammer & Wagner a anunţat deschiderea de centre comerciale în trei dintre cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Arad, Constanţa

Începînd cu primăvara anului 2009, dezvoltatorul imobiliar Krammer & Wagner a anunţat deschiderea de centre comerciale în trei dintre cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Arad, Constanţa. Respectiv Militari Shopping, Westgate Shopping şi Seaside Shopping.

Militari Shopping va funcţiona în zona de vest a capitalei, inaugurarea fiind planificată pentru aprilie 2009. Centrul comercial a fost proiectat pentru a deservi circa 500.000 de locuitori din Sectorul 6, dar şi din zonele limitrofe. Mixul de chiriaşi ai complexului va fi alcătuit din branduri naţionale şi internaţionale, iar magazinele vor avea suprafeţe de la 50 mp pînă la 2.000-3.000 mp.

WestGate Shopping va fi construit în nord-vestul oraşului Arad în imediata apropiere a Centrului Expoziţional Arad. Centrul comercial va respecta reţeta deja aplicată pentru astfel de destinaţie, o combinaţie între shopping şi distracţie. WestGate Shopping va fi format dintr-o zonă de retail cu mobilă, DYI (deja cunoscutul sistem care încurajează pe fiecare să cumpere produse şi obiecte pentru amenajări interioare sau exterioare neasamblate, şi să le aplice sau să le asambleze), un hotel şi un mall clasic pe trei etaje, care va include o zonă de distracţie cu un cinematograf modern cu zece săli de proiecţie. Deschiderea este planificată pentru noiembrie 2009.

Seaside Shopping va fi localizat în partea de sud a oraşului Constanţa, pe drumul european E87 (Şoseaua Mangaliei). Inaugurarea acestuia este planificată a avea loc puţin mai tîrziu, respectiv în primăvara anului 2010.


Îşi vor face intrarea pe piaţă, în premieră, branduri precum: C&A, Decathlon, Charles Vögele, Huma-nic, Cineplexx. Toate acestea alături de alte nume deja cunoscute la noi, de retailerul de electronice, electrocas-nice şi IT&C Media Galaxy şi de hipermarketul Auchan, acestea din urmă reprezentînd o prezenţă constantă în fiecare dintre cele trei centre comerciale

 

Tehnomarket şi în Capitală

După magazine deschise în Tîrgovişte şi Deva a venit şi rîndul Bucureştiului să fie inclus pe harta brandului Tehnomarket (brand înregistrat al grupului Tehnomarket Domo BV). De la 1 iulie, acest hipermarket specializat preponderent pe sortimente din categoria produselor electronice, accesorii, IT şi telecom, funcţionează în Parcul Comercial Vitantis, în Şoseaua Vitan-Bîrzeşti nr. 7A. Într-un spaţiu de expunere de 3.400 mp, aveţi de descoperit o alternativă de comerţ civilizat, totul concretizat într-un sortiment diversificat de peste 8.000 de articole, din aproximativ 70 de branduri. Technomarket este leaderul pieţei de specialitate din Bulgaria, cu 34 de magazine de mare suprafaţă. În următorii patru ani se va deschide cîte un Technomarket în toate oraşele din România cu peste 100.000 de locuitori şi cel puţin patru magazine în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: shopping