x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Record la Fabia

Record la Fabia

15 Dec 2004   •   00:00

Skoda este unul dintre cei mai importanti "jucatori" de pe piata romaneasca in acest moment, ocupand locul patru in topul de vanzari al marcilor de import, dupa Renault, Peugeot si Volkswagen.

Unul dintre modelele de succes ale marcii cehe este Fabia (foto), o masina de clasa mica ce a cunoscut un succes fantastic in randul soferilor autohtoni. In cadrul acestui model, una dintre cele mai avantajoase versiuni este cea propulsata de motorul diesel de 1,4 l TDI (75 CP), al carui principal avantaj este consumul redus de combustibil.

In plus, pretul fara taxe de aproximativ 10.300 de euro face din aceasta Fabia una dintre cele mai bune oferte de pe piata. In cadrul unui test organizat recent de importatorul Skoda in Romania, jurnalistul austriac Gerhard Plattner a stabilit un record national de consum, de numai 3,56 litri/100 km. Acesta s-a realizat pe o distanta de 120 de kilometri, cu o viteza medie de 70 de kilometri pe ora, jurnalistii romani prezenti la concurs avand rezultate destul de apropiate, aproximativ 4,1 litri/100 km. (Catalin Fainisi)

×
Subiecte în articol: auto