Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE : Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
29 DECEMBRIE 2004
PREPARATE DIN CARNE
FICAT DE GASCA IN ASPIC

SFAT
Se pot presara si frunze de marar.BAUTURA:
SauvignonSALATA DE PUI CU ALUNE

SFAT
Se poate servi ca si garnitura la cascaval pane.BAUTURA:
Pinot grisCORDON BLEU

SFAT
Se serveste asortat cu feliute de rosii proaspete si lamaie.BAUTURA:
CabernetCIORBA DE PERISOARE PICANTA

SFAT
Se serveste cu smantana si ardei iute.BAUTURA:
Vin alb de buturugaCARNATI AFUMATI

SFAT
Se pot servi simpli sau cu smantana.BAUTURA:
Vin rosu de buturugaSUPA DE VITA CU BULION

SFAT
Fiecare poate sa-si puna in farfurie putina verdeata si o lingura de smantana.BAUTURA:
SauvignonFICAT DE GASCA UNGURESC

SFAT
Ficatul se serveste cu orez, cu ghiveciul cu carnati turnat deasupra si decorat cu cate o felie de slanina prajita.BAUTURA:
CabernetRULADA DIN PIEPT DE PUI CU LEGUME

SFAT
Se pot orna cu feliute de rosii, smantana si cascaval ras.BAUTURA:
Vin alb de buturugaPREPARATE DIN PESTE
CREVETE CU SOS DE MAIONEZA SI USTUROI

SFAT
Se orneaza cu felii de lamaie, masline si verdeata.BAUTURA:
AligoteROSII UMPLUTE CU CREMA DE SARDELE

SFAT
Le garnisim cu patrunjel verde.BAUTURA:
VotcaCIORBA DE PESTE CU MARAR

SFAT
Se serveste cu crutoane.BAUTURA:
ChardonnaySOMON LA CUPTOR CU SOS DE PORTOCALE

SFAT
Se serveste rece.BAUTURA:
FeteascaSOMON CU PAINE PRAJITA

SFAT
Se poate consuma alaturi de o salata crocanta sau simple, ca aperitiv.BAUTURA:
KagorCRAP CU LEGUME

SFAT
Se serveste cald sau rece, in functie de preferintele fiecaruia.BAUTURA:
RieslingSALATA DE HERING CU VERDEATA

SFAT
Se poate garnisi cu frunze de dafin.BAUTURA:
Vin alb de buturugaCRAP SARBESC

SFAT
Se decoreaza cu felii de slanina prajita.BAUTURA:
MerlotPREPARATE DIN LEGUME
SUPA DE SOIA CU CIUPERCI

SFAT
Se pot presara si frunze de marar.BAUTURA:
SauvignonSUPA RECE DE ROSII

SFAT
Se poate infrumuseta cu un cubulet de gheata.BAUTURA:
RieslingNAPI FRANCISC

SFAT
Se presara din belsug cu nucsoara si se serveste caldut, pe bucati de paine neagra unsa cu unt.BAUTURA:
RieslingSALATA DE CRUDITATI CU PORUMB SI NUCI

SFAT
Se orneaza cu frunze de telina.BAUTURA:
TuicaSUPA-CREMA DE VARZA DE BRUXELLES

SFAT
Se serveste cu unt proaspat.BAUTURA:
Pinot GrisMANCARE DE CIUPERCI

SFAT
La urma se presara ceapa verde taiata rondele.BAUTURA:
MerlotVINETE UMPLUTE

SFAT
Pot fi servite atat calde, cat si reci.BAUTURA:
ChardonnayARDEI IN STIL MILANEZ

SFAT
Se serveste cu cartofi fierti.BAUTURA:
CabernetPREPARATE DULCI
SALATA DE AVOCADO

SFAT
Se poate garnisi cu smantana si nuci taiate.BAUTURA:
KagorCROISSANT CU UNT

SFAT
Se pot umple cu crema de branza si servi ca aperitiv.BAUTURA:
KagorTORT JOFFRE

SFAT
Se orneaza cu floricele din frisca si se serveste rece.BAUTURA:
Cafea, cappuccinoRULADA CU VANILIE

SFAT
Se serveste rece, ornata cu frisca din belsug.BAUTURA:
RieslingCHEC CU GLAZURA DE CIOCOLATA

SFAT
Se poate orna cu nuca de cocos.BAUTURA:
Ciocolata caldaCREMA DE CAFEA

SFAT
Se poate orna cu frisca si boabe de cafeaBAUTURA:
HeresPRAJITURA CU CIOCOLATA SI ALUNE

SFAT
Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca.BAUTURA:
Ciocolata caldaFURSECURI PENTRU CEAI

SFAT
Se servesc pudrate cu zahar vanilinat.BAUTURA:
Ceai din fructe
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, intr-o, carne, bautura, minute, usturoi, lămăie, pătrunjel, rece, intr-un, zahăr, carnea, ulei, piper, verde, legătură, ceapa, cacao, roşii, zahărul, ardei, varza, făină, salata, frunze, rosiile, linguri, lingura, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, cuptor, spala, serveste, preparate, zeama, fiert, fierbe, amesteca, smantana, felii, crema, marunt, coaja, toarna, presara, telina, marar, tava, frisca, verdeata, cepe, maioneza, slanina