x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Sandero participa la Rabla

Sandero participa la Rabla

de Elena Stan    |    30 Iul 2008   •   00:00

Numarul Daciilor ce vor fi livrate prin Programul Rabla s-a dublat, ajungind de la 3.199 de unitati, cit a primit producatorul autohton initial, la 6.799 de unitati. Aceasta masura a fost posibila dupa ce mai multi dealeri care au cerut un numar mare de unitati si-au dat seama ca nu pot vinde asa de mult.



Numărul Daciilor ce vor fi livrate prin Programul Rabla s-a dublat, ajungînd de la 3.199 de unităţi, cît a primit producătorul autohton iniţial, la 6.799 de unităţi. Această măsură a fost posibilă după ce mai mulţi dealeri care au cerut un număr mare de unităţi şi-au dat seama că nu pot vinde aşa de mult. "Avem o suplimentare de maşini în cadrul Remat. La prima repartizare din acest an, foarte mulţi dealeri au cerut mult, chiar dacă nu puteau să atingă acea cifră. Conform regulamentului, în momentul în care un participant la program îşi dă seama că nu are cum să acopere în totalitate cota care i-a fost atribuită, poate să anunţe acest lucru şi poate să renunţe la partea pe care nu poate să o acopere, urmînd ca ea să fie alocată celor care au solicitat suplimentare", au declarat oficialii Dacia.

De asemenea, aceştia au explicat că Programul Rabla promovează modelele Logan existente pe stoc, însă dacă se epuizează stocul se vor putea livra şi alte modele, precum Logan restilizat şi Sandero. Potrivit acestora, pe lîngă prima de casare de 3.000 de lei, Dacia oferă de asemenea o reducere de preţ de 800 de euro (aproximativ 3.000 de lei) pentru Loganurile diesel din stoc, ceea ce conduce la o creştere mai mare a cererii pentru aceste modele.

MĂRCI. De Programul Rabla pot beneficia doar persoanele fizice, proprietari sau moştenitori ai unui autovehicul funcţional, înmatriculat în România şi a cărui vechime depăşeşte 12 ani de la data fabricaţiei. Anul trecut au fost casate prin Programul Rabla circa 16.000 de autovehicule vechi, prima de casare fiind tot de 3.000 de lei pentru fiecare maşină. Prin Programul Rabla mai pot fi achiziţionate maşini marca Daewoo, Renault-Nissan, Fiat, Hyundai, Suzuki, Opel, Chevrolet, Skoda, Peugeot, Volkswagen, Ford, Toyota, Kia, Seat, Mitsubishi, Citroën, Mazda, Honda, Subaru, Audi şi Lada.

×
Subiecte în articol: auto rabla programul rabla