x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Se poartă vintage

Se poartă vintage

de Alina Iancu    |    17 Iul 2010   •   00:00
Se poartă vintage

Cersaie, unul dintre cele mai mari târguri de accesorii pentru baie, urmează să îşi deschidă porţile pentru o nouă ediţie, pe data de 28 septembrie a acestui an. Deşi până atunci mai avem de aşteptat mai bine de două luni, organizatorii au început deja să ofere informaţii referitoare la viitoarele exponate. Este cazul produselor oferite de cunoscuta firmă Regia, care anul acesta va lansa în cadrul târgului colecţia Vintage, care cuprinde produse caracteristice modei anilor '70.

Mobila şi accesoriile pentru baie sunt piesele care compun colecţia inspirată din stilul Art Deco. Este vorba despre chiuvete, căzi de baie, oglinzi, mobilă şi două serii de accesorii. Fiecare dintre ele păstrează caracteristicile şi liniile de design specifice Art Deco, dar sunt restilizate şi reinterpretate conform noilor tendinţe. Scopul designerilor este acela de a crea un spaţiu care aminteşte de trecut, dar care oglindeşte în acelaşi timp viitorul.

În ceea ce priveşte căzile, pentru crearea lor a fost folosit un nou material numit livintech, care îmbină calitatea cu tehnologia şi grija pentru mediu. Două sunt modelele disponible: alb sau negru la exterior şi alb la interior. Pot fi aşezate direct pe pardoseală sau pe picioare de oţel.

Colecţia Vintage va aduce în atenţie o gamă de culori puternice precum roşu şi negru combinate cu alb, suprafeţe lucioase, oglinzi cu decoraţiuni liniare în jurul ramei care vor evoca atmosfera anilor 1970.
Colecţia va mai cuprinde şi doua serii de accesorii, ambele făcute din alamă cromată şi livintech alb şi negru.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou