x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Slavia-Steaua

14 Sep 2007   •   00:00

Pentru a doua oară consecutiv, Steaua reuşeşte să ajungă in grupele celei mai puternice competiţii continentale: UEFA Champions League. După un sezon in care la Bucureşti au venit Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev, aşteptările sunt mult mai mari acum.

Elevii lui Hagi visează la o primăvară in Champions League

Pentru a doua oară consecutiv, Steaua reuşeşte să ajungă in grupele celei mai puternice competiţii continentale: UEFA Champions League. După un sezon in care la Bucureşti au venit Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev, aşteptările sunt mult mai mari acum. Intr-o grupă cu Arsenal, FC Sevilla şi Slavia Praga, elevii lui Gheorghe Hagi visează la primăvara UEFA Champions League. Optimiştii spun că se poate. Pesimiştii, insă, nu pot să nu observe că Sevilla, chiar dacă n-a reuşit să căştige Super Cupa Europei, a măturat cu Real Madrid in Spercupa Spaniei. Iar Arsenal e greu de invins chiar dacă a rămas fără cea mai importantă gură de tun, Henry, acum la Barcelona. N-a plecat insă Arsene Wenger, artizanul marilor succese ale formaţiei londoneze.

EXPERIENŢĂ. Mulţi spun că anul acesta e mai uşor decăt precedentul: există experienţă, sunt cam aceiaşi jucători ca şi in sezonul trecut, iar steliştii au o grupă mai uşoară şi, deci, ar fi mai lesne de mers mai departe. E greu totuşi să evoluezi impotriva unor jucători care primesc intr-o zi căt romănii intr-un sezon intreg. Echipele romăneşti par mai pregătite acum să meargă căt mai sus in Cupa UEFA, o competiţie de categoria a doua, mai apropiată insă de bugetele formaţiilor noastre. Una peste alta, microbiştii romăni aşteaptă in primul rănd puncte mai multe decăt anul trecut. Un lucru aflat la indemăna lui Dică&Co.Â

Slavia - Steaua, Fotbal, Marţi 21:45 PRO TV

×
Subiecte în articol: sport