x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Soluţie pentru spaţiile cu umiditate crescută

Soluţie pentru spaţiile cu umiditate crescută

23 Aug 2007   •   00:00

De curănd au fost lansate de către Dunlop Adhesives Romănia produse noi pentru spaţiile cu umiditate crescută. Este vorba despre chiturile pentru rosturi cu protecţie antimucegai.

De curănd au fost lansate de către Dunlop Adhesives Romănia produse noi pentru spaţiile cu umiditate crescută, menite să rezolve o parte din problemele pe care aceste spa le pun. Este vorba despre chiturile pentru rosturi cu protecţie antimucegai.

Pentru piaţa locală, tehnologia antibacteriană inteligentă Microban® pe care aceste produse o inglobează este o premieră.

Gama de produse pe bază de Microban® cuprinde nuanţe variate: de la alb ultrastrălucitor la Pebble, Straw, Champagne, Gunmetal şi Smoke

REZULTATE. Avantajul acestei tehnologii vine din faptul că este inclusă in structura chitului, de aceea nu există riscul să dispară sau să fie inlăturată. Astfel, protecţia oferită de aceste chituri se intinde pe intreaga durată a ciclului său de viaţă. Noile produse işi demonstrează utilitatea in special in spaţiile cu umiditate crescută, cum sunt băile, cabinele de duş sau piscinele, ducănd la eliminarea definitivă a mucegaiului negru de pe chiturile de rosturi.

Chiturile colorate pot fi folosite pentru rosturi cu dimensiuni intre 1 mm şi 7 mm. Produsul este ambalat in pachete de căte 2.5 kg şi 5 kg şi poate fi găsit pe piaţă la preţul de 39.9 RON şi, respectiv, 69.9 RON

Magazine cu decor nou

Incepănd cu 17 august, patru dintre magazinele Altex au căpătat o faţă nouă. Asta in urma operaţiunilor de modernizare şi de reamenajare.Două dintre cele două magazine se situează in Bucureşti (Altex Megastore Unirea şi Altex Megastore Carrefour Militari), celelalte două magazine situăndu-se in Giurgiu, respectiv, Călăraşi.S-a incercat astfel crearea unui spaţiu prietenos pentru cei care ii calcă pragul.

Bienala de artă contemporană

Bienala Internaţională de Artă Contemporană Bucureşti a anunţat incheierea perioadei de selecţie a lucrărilor pentru cea de-a treia ediţie, ce se va desfăşura intre 23 mai - 21 iunie 2008 şi are ca temă de expunere/cercetare "Being Here. Mapping the Contemporary" - "Fiind aici. Topografia Contemporaneităţii".

Lista finală a artiştilor şi proiectelor va fi făcută publică in toamna acestui an. Mai multe despre manifestare, pe www.bucharestbiennale.org

×