x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vrăjitorul electrocasnic

Vrăjitorul electrocasnic

de Dana Cobuz    |    10 Oct 2009   •   00:00
Vrăjitorul electrocasnic
Sursa foto: /

Un vrăjitor... cafegiu. Aşa ne place să-i spunem aparatului multifuncţional Nescafe Dolce Gusto, inventat parcă pentru cei mai pretenţioşi cafegii.



Cafeaua. Aromat răsfăţ al dimineţilor noastre. Laitmotiv al întâlnirilor cu prietenii. Pecetea unor bune afaceri. Motiv pentru a începe o relaţie sau a o... termina. "Combustibil" pentru lungi zile de muncă şi nopţi de petrecere. "În spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie deşteaptă", spune un proverb. Stephanie Piro, cunoscută autoare de benzi desenate, îl continuă într-o manieră cât se poate de grăitoare: "În spatele fiecărei femei de succes stă o cantitate considerabilă de cafea!".

CAFENEA LA TINE-ACASĂ
Pe tema prezenţei cafelei în viaţa de toate zilele am putea să scriem pagini întregi, fără a epuiza nici pe departe subiectul. Nescafe a simplificat însă această discuţie inventând un aparat multifuncţional pe care l-a numit Dolce Gusto. Proaspăt lansat pe piaţa românească, aparatul ocupă puţin loc, are un design spectaculos, graţie căruia se potriveşte în aproape orice colţ al casei şi, ce este cel mai important, poate prepara tot felul de băuturi pe bază de cafea (şi nu numai) în mai puţin de un minut. Care ni s-au părut cele mai mari atuuri ale Nescafe Dolce Gusto? Unu: ai propria cafenea la tine în sufragerie şi-ţi poţi delecta invitaţii cu specialităţi rafinate - latte machiatto, cappucino, chococcino, caffe lungo ori espresso. Doi: aparatul nu doar că nu necesită spălare după fiecare utilizare, dar, atunci când vrei să-l cureţi, operaţiunea îţi ia maxim două minute. Trei: Dolce Gusto e genul de prieten care nu-ţi trădează aşteptările şi-ţi face şi cafea bună!

5289-103726-08_15_case8.jpg

SCULE PROFESIONALE PENTRU CONDIŢII EXTREME
Pentru treburi serioase, de "şantier", Bosch vine cu o maşină de găurit echipată cu un motor puternic, de 1100W, la o greutate de aproximativ 3 kg. GSB 21-2 RE are un mâner suplimentar de siguranţă cu un sistem inovativ de fixare şi prindere tip "softgrip", care îi conferă mai multă precizie în utilizare.

Mandrina rapidă cu sistem Auto-Lock permite schimbarea burghielor cu o singură mână. Sistemul de prindere a cablului cu bilă previne smulgerea sau ruperea cablului după perioade îndelungate de utilizare. Noul model acoperă o gamă largă de aplicaţii precum: găurire în zidărie, până la 24 mm; găurire în beton, până la 22 mm şi în metal, până la 16 mm. (Alexandru Rădescu)

×
Subiecte în articol: afla ce e nou