x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Laboratorul de... fericire

Laboratorul de... fericire

de Alex Revenco    |    05 Iun 2006   •   00:00
Laboratorul de... fericire
AVANSUL
Formatia Vama Veche lanseaza, pe site-ul oficial, un captivant serial: "Avans la fericire in rate".

Aceasta initiativa fara precedent in lumea muzicala din Romania va va da posibilitatea ca, de la computerul personal, sa patrundeti in "laboratorul" in care se pun la cale cantecele, sa observati "fata nevazuta" a "nasterii" unui album, cu tensiunile, dramatismul, momentele de comic (voit sau... involuntar) proprii acestui intens efort de creatie. Personajele serialului sunt membrii formatiei si cei care participa la productia albumului si a spectacolelor de pe 8 si 9, de la Sala Palatului.

In fiecare zi de miercuri si joi sunt postate noi episoade cu secvente filmate in timpul repetitiilor, al inregistrarilor, al dinamicelor brainstorming-uri de productie si, in general, al pregatirilor pentru marea lansare de la Sala Palatului.

ALBUMUL. Cu numai doua saptamani inainte de megashow-ul de la Sala Palatului, formatia si-a imbogatit repertoriul cu inca doua titluri: "Curvelor, cu drag" - un imn dedicat curvelor, menit sa aduca un omagiu acestei categorii defavorizate pentru contributia semnificativa la echilibrul sexual si emotional al lumii, la salvarea casniciilor si o piesa-sinteza a intregului mesaj al albumului, intitulata - cum altfel - "Fericire in rate!". A doua surpriza se numeste "Blood in Blue" si vine de la Traian Balanescu. Este o piesa care ii apartine in totalitate: melodie, versuri si interpretare.

Concertele de lansare de pe 8 si 9 iunie de la Sala Palatului se anunta asadar incendiare. Efecte speciale, invitati speciali si surprize pe masura, toate purtand amprenta Vama Veche.

"Suntem conectati. Era comunicarii. Nu mai putem fi singuri. Nu ne mai putem ascunde. Suntem identificati. Suntem de gasit. Viata noastra a devenit o superproductie fara succes. Suntem fericiti... in rate..." - Vama Veche

"Noul album? Iti aminteste ca trebuie sa traiesti, iar a trai nu inseamna intotdeauna a alerga! Iti aminteste ca cea mai importanta lupta este aceea pentru fericire. Fericire pe de-a-ntregul, nu in rate..." - Vama Veche
×
Subiecte în articol: editie de colectie