x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Mai ai rock pentru mine, in viata ta?

Mai ai rock pentru mine, in viata ta?

de Alex Anghel    |    13 Mar 2006   •   00:00
Mai ai rock pentru mine, in viata ta?

Romani, vi se mai pregateste ceva! Jurnalul National ticluieste un nou proiect pe sufletul cititorilor sai. Bucurati-va de el!

ADOLESCENTI SI NOSTALGICI, VOTATI!
Romani, vi se mai pregateste ceva! Jurnalul National ticluieste un nou proiect pe sufletul cititorilor sai. Bucurati-va de el!

A fost intai CD-ul, marca Jurnalul, "Cantecele noastre toa-te", o colectie a celor mai iubite cantece din ultimii 100 de ani.

Melodii ce s-au nascut si au nascut iubiri patimase. V-am oferit apoi muzica generatiei in blugi, cu toata savoarea ei, in CD-ul "Flacara", un album ce contine selectii memorabile, cu melodiile care umpleau stadioane intregi pe vremea Cenaclului.

IN DULCELE STIL JURNALUL. In acelasi stil cu care v-am obisnuit, melodiile care vor aparea pe acest nou album vor fi cele alese de voi, prin vot, pe Radio3net. Genul muzical readus in atentia publicului este de data aceasta rockul.

INDEMN. "Desteapta-te, rockule!" este mai mult decat un indemn, este o incantatie prin intermediul careia rockul romanesc este readus la viata. In plus, acum puteti gasi galerii foto ale artistilor preferati si informatii suplimentare.

Asa ca, rock-eaza-te pe www.radio3net.ro si voteaza-ti melodiile cavalerilor rockului!

MAKE LOVE, NOT WAR!

Cine n-a fost rocker in tinerete? A fi rocker insemna, prin anii ’70-’80, sa fii un adolescent nonconformist, neinteles de parinti. Ei nu pricepeau nici in ruptul capului ca fara plete nu poti fi identificat si recunoscut ca rocker. Era ca si cand ai fi vrut sa fii calaret, dar nu aveai cal. Pana la urma, mai toti am fost rockeri si am avut parul lung, cu sau fara voia parintilor. Acum nu ne mai surprinde cand vedem pe strada oameni in jurul varstei de 40 de ani cu plete si blugi tociti de vreme.

Sunt acei nostalgici, acei vesnici adolescenti care au iubit, iubesc si vor iubi mereu cultura rock. Cine spune ca rockul a dis-parut se insala amarnic! Marturie stau atatea si atatea cluburi din Bucuresti si din tara, care ii aduna pe iubitorii rockului intr-o calatorie prin lumea rebela a acestui gen muzical.

Club A este unul dintre cele mai vechi si mai cautate locuri in care se asculta aceasta muzica. Clubul a ramas, in ciuda schimbarilor vremii, loial genului care l-a facut celebru. Rockul este mai mult decat un curent muzical, este un sentiment de libertate, este un mod de viata. Rockul mai inseamna unitate si prietenie. In ciuda imaginii dure care i s-a atribuit acestui curent de-a lungul vremii, rockul este unul dintre putinii ambasadori care au militat pentru pace si dezarmare. "Make love, not war!", a fost lozinca dintotdeauna a rockului. Si este mai actuala ca oricand!
×
Subiecte în articol: editie de colectie