x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old 〞Potopul dupa Dinescu" la Antena 1

〞Potopul dupa Dinescu" la Antena 1

12 Mai 2004   •   00:00
〞Potopul dupa Dinescu" la Antena 1

Prima editie a emisiunii va putea fi urmarita duminica, 16 mai, de la ora 18:10. Mereu surprinzator, Dinescu nu va face show de unul singur intr-un studio de televiziune, ci ne va oferi o jumatate de ora de reportaj.

CLAUDIA DABOVEANU

Originalitate. 〞Emisiunea mea nu seamana cu nimic de pe piata mass-media autohtona. Va fi un reportaj in stilul meu, daca poate fi numit un stil. Voi cobori in adevarata Romanie, aflata pe marginea prapastiei, n-am sa prezint o Romanie propagandistica, a politicienilor. O sa fie si ceva umor, dar in general, eu ma ocup de chestii serioase".

In calatoria sa saptamanala, Mircea Dinescu isi va purta telespectatorii in cele mai surprinzatoare locuri. Oamenii intalniti pe ogor, la carciuma, prin sate, pe sosele sau surprinsi in propriile case vor purta dialoguri spumoase cu poetul. Dinescu spune ca vrea sa-si dezinhibe interlocutorii, fie ei oameni simpli, de la tara sau oraseni cu ceva pretentii, astfel ca ei sa-si povesteasca viata asa cum e ea. In acest scop, uneori le va scotoci chiar prin frigidere.

FARA FARD. Avand in vedere ca ideea de 〞social travel" are o arie de raspandire foarte larga, geografica si tematica, emisiunea va soca de fiecare data, aducand noutate si inedit. Dinescu spera ca reportajele sale sa aiba un real succes, cu atat mai mult cu cat nu prea s-a gandit nimeni sa prezinte o Romanie 〞nemachiata" si refuzata de toti. Drumurile sale aiurea converg intr-un punct: aflarea destinelor celor intalniti in doar cateva minute. 〞Eu am mai avut o idee asemanatoare, mai demult, cu emisiunea mea de la un alt post tv, 〞Vorba lu"" Dinescu". Despre prima editie a 〞Potopului dupa Dinescu" nu vreau sa spun nimic. O sa fie un haz de necaz de duminica, pe probleme serioase, fara nimic frivol", declara proaspatul reporter al Antenei 1.

×
Subiecte în articol: dinescu