x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Au scapat de Randjelovici

Au scapat de Randjelovici

05 Mai 2004   •   00:00

Cu cateva zile inaintea meciului cu Apulum Alba-Iulia, de vineri, conducerea Universitatii Craiova a anuntat despartirea de atacantul Predrag Randjelovici, cel mai bine platit component al lotului, cu un salariu de 100.000 euro pe sezon.

MARIO MORCOV, LUCIAN DOBRATER

TEPAR. Venit in aceasta iarna in Banie din postura de mare speranta, sarbul a evoluat intr-un singur meci pentru 〞Stiinta", dar a castigat 30.000 de euro in numai trei luni. Pentru a pleca imediat, el a mai primit inca 15.000 de euro, performanta sa facandu-l invidios pana si pe Radu Niculescu. Fostul atacant al Stelei a castigat aproximativ 50.000 de euro in sase luni, in care a evoluat, de asemenea, intr-un singur meci.

EXCLUDERE. De asemenea, Universitatea Craiova l-a exclus din lot si pe fundasul Stelian Buglea, care a fost implicat, vinerea trecuta, intr-un incident in restaurantul 〞Dolce Vita" din Craiova. 〞A fost suspendat pe termen nelimitat de la antrenamentele echipei de seniori. I se va pune un antrenor la dispozitie si se va pregati dupa un program separat. Gesturile necugetate nu pot fi iertate aici, unde vrem sa facem impresie buna pe toate planurile", a declarat antrenorul 〞juvetilor", Mircea Rednic.

VESELIE. Antrenamentul de ieri al Universitatii s-a desfasurat aproape dupa modelul unei petreceri. Cantonamentul a fost inundat de fumul provocat de un gratar situat la 20 de metri de teren, pe care a fost pregatit pranzul jucatorilor lui Mircea Rednic, in timp ce acestia se pregateau pentru meciul de vineri, cu Apulum, transmis, in direct, la Prima TV, de la ora 20:30.

Reintalnire cu Ovidiu Maier

Antrenorul Universitatii Craiova, Mircea Rednic, nu considera ca va avea probleme in descifrarea formulei de joc a adversarilor de vineri, el cunoscandu-i foarte bine pe mijlocasii lui Apulum, Alin Paleacu si Dan Galdean. 〞Am vrut sa-i iau la Rapid, pe vremea cand antrenam acolo. Sunt jucatori foarte buni, dar am incredere ca vom invinge, pentru ca nu ne permitem pasi gresiti", a declarat 〞Puriul". Acesta l-a antrenat in Giulesti si pe Ovidiu Maier, vedeta ardelenilor, care nu s-a adaptat la Rapid, preferand sa plece in divizia C, la Soda Ocna Mures.

Bani 〞spumosi" pentru ardeleni

Contractul semnat intre Apulum Alba-Iulia si producatorul de bere 〞Bergenbier" le va aduce ardelenilor 170.000 de euro in urmatoarele doua sezoane. In cadrul sedintei foto de ieri a lotului, sponsorul oficial al echipei nationale, a anuntat ca va sprijini si suporterii lui Apulum, care vor primi 100 de tricouri 〞Bergenbier" pentru meciul cu Universitatea. In alta ordine de idei, aproximativ 100 de suporteri ai lui Apulum se vor deplasa, vineri, la Craiova, cu doua autocare puse la dispozitie de clubul din orasul Marii Uniri.
×