x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Ceas de 3.500 de euro

Ceas de 3.500 de euro

14 Mai 2004   •   00:00

ANTICHITATI

Amatorii de antichitati pot participa duminica la licitatia organizata de Casa Alis.

PATEE PHILIPPE. Cel mai scump obiect scos la vanzare de casa bucuresteana este un ceas de mana din aur de 18 karate cu 18 rubine, creat de celebrul manufacturier elvetian Patek Philippe. Pretiosul ceas a fost fabricat in anii 1978-1981, este in stare de functionare si va fi scos la vanzare la un pret de pornire de 3.500 de euro. Acesta poate fi facut cadou deoarece este insotit de cutia si certificatul de calitate originale.

PRETIOS. Tot cu pietre pretioase, dar cu numai 16 rubine, puteti cumpara un ceas de dama 〞Elaa". Pretul de pornire a lictatiei este de 495 de euro. Bratara ceasului este din platina lucrata manual si 〞pavata" cu diamante aproximativ rotunde. Desi ceasul a fost fabricat in intervalul 1925-1935, este in stare perfecta de functionare.

BIJUTERII. O frumoasa piesa de colectie scoasa la licitatie este si bratara sarpe, din aur de 14 karate, lucrata manual. Bijuteria, al carei pret porneste de la 500 de euro, este impodobita cu doua diamante de mici dimensiuni si un safir oval inalt. Bijuteria dateaza de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Casa Alis mai scoate la licitatie o cruce pandantiv cu lant, fabricate din aur de 14 si 18 karate, cu sapte briliante, a carei pret initial este de 510 euro.

×