x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Dan Negru si Cuncea au plimbat rata la CNA

Dan Negru si Cuncea au plimbat rata la CNA

20 Mai 2004   •   00:00

MASS_MEDIA

"Mama Natura" in costume minuscule, rata Francesca, Dan Negru, Ovidiu Cuncea in boxeri, calare pe masina timpului, toti s-au adunat miercuri dimineata in fata sediului CNA sa protesteze intr-un mod original.
CATALINA IANCU

Echipa de la 〞Ciao, Darwin!" a venit cu catel, cu purcel, (vorba vine, caci au adus o rata, mascota emisiunii) sa-si plateasca amenda data de Consiliul National al Audiovizualului. Asadar, la ora 10:00, pe langa cei enumerati s-a mai aflat si un grup de sustinatori, inarmati cu pancarte. Trei Mame Naturi si-au scos gecile si au ramas doar in costumele de scena. Adica sutiene, chilotei si cativa franjuri atasati la costum. Mai intai a fost scoasa dintr-o cusca de plastic rata Francesca. Fara sa-i spuna cineva de ce se afla acolo, pasarea a lasat un 〞noroc" exact in fata institutiei cu pricina. Au venit apoi, calare pe motocicleta, Dan Negru si Ovidiu Cuncea, care si-au parcat 〞masina timpului", printre automobilele de lux aflate in zona.

Prezentatorul emisiunii si-a instalat masa cu microfonul la intrarea in sediu si a inceput sa povesteasca pentru ce se afla acolo. Saptamana trecuta, in urma infruntarii dintre Grasi si Slabi, emisiunea a fost amendata de CNA cu 50 de milioane de lei, pentru 〞sexualitate ridicata", 〞folosirea unor expresii licentioase" si 〞mimarea actului sexual cu bastonul". Atentie! Nu erau bastoanele invitatilor, ci faceau parte din recuzita. In editia cu pricina, barbatii au facut un fel de strip-tease, imitand o scena dintr-un film. Inainte de toate, Negru a anuntat ca protestul lor este un pamflet. Cuncea a declarat, la randul lui, ca a venit doar in chiloti fiindca si-a vandut pantalonii, cu 30 de milioane, ca sa poata plati amenda. Cand au incercat sa intre in sediu, au fost opriti de cei care asigura paza institutiei. La intrare, Dan Negru a dat nas in nas cu Emanuel Valeriu. Si i-a smuls acestuia promisiunea ca, intr-o editie viitoare, sa se confrunte, la 〞Ciao, Darwin!", membrii CNA si 〞amendatii". A ramas ca propunerea sa fie discutata.

×