x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Incepe curatenia de toamna

Incepe curatenia de toamna

02 Sep 2004   •   00:00

A revenit la Craiova cu surle si trambite. Alaturi de Rubinelson, Jerry Gane spera sa formeze cel mai tare cuplu de atacanti din tara, spunand ca va depasi duetul "N&D", Niculescu - Danciulescu, de la Dinamo.

VICENTIU NEAGOE

Dupa evolutia foarte buna din amicalul cu Steaua, care a precedat debutul campionatului, olteanul parea ca va deveni golgeter. N-a fost asa. Jerry n-a reusit nici macar un gol in cinci etape. Surse din cadrul clubului sustin ca meciul cu CFR Cluj, de saptamana viitoare, va fi ulti-mul pentru el la "Stiinta", urmand sa fie concediat impreuna cu brazilianul Rubinelson.

GRESEALA. Masura conducerii pare oarecum pripita, avand in vedere faptul ca, prin despartirea de cei doi, ramane un gol mare in atacul echipei, Jeremie Njock fiind inca in Germania, desi a promis ca se va intoarce. In plus, momentan singurele alternative pentru acest compartiment sunt Csaba Borbely si Cristian Ungureanu, care, de asemenea, nu au dat randament in perioada in care au jucat.

VICTIME. Pe langa cei doi parteneri din avanposturi, Universitatea va mai concedia o parte dintre jucatorii sositi in aceasta vara. Dupa deja plecatul Mongu Nkoy, pe lista neagra a conducerii se mai afla Eugen Bastina, Dorel Mutica si Lucian Dobre, ultimii doi evoluand pentru Craiova doar in meciul pierdut in Ghencea, in fata Stelei. Acesta face parte dintr-un plan de reorganizare a echipei, care se afla pe un neverosi-mil loc 14, dupa 5 etape.

×