x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Inscrieti-va in data de baze a OMFM!

Inscrieti-va in data de baze a OMFM!

12 Mai 2004   •   00:00

LOCURI DE MUNCA

Sibienii care vor sa munceasca in strainatate se pot inscrie astazi, maine si vineri in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca.
CRISTIAN PETRU

Pot participa solicitanti de locuri de munca in strainatate care au experienta de minimum doi ani in meseriile lacatus mecanic, mecanic, bucatar- ospatar, vanzator. Cei interesati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani si sa aiba cunostinte foarte bune de limba germana. Se considera un avantaj daca solicitantii de locuri de munca detin permis de conducere categoria B, C si E, in cazul ofertelor pentru montarea si demontarea caruselului sau a vanzatorilor in parcurile de distractii. Acestia vor fi testati din punct de vedere al nivelului de cunoastere a limbii germane. Tot in aceasta perioada se vor face inscrieri in baza de date a OMFM si a femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani care au experienta in agricultura, sunt apte din punct de vedere medical. Activitatea de preluare a dosarelor va avea loc incepand cu ora 8:30, la sediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Sibiu din Strada Andrei Saguna, numarul 10.

Acte necesare

Dosarele persoanelor care doresc sa se inscrie in banca de date a OMFM in cadrul acestei actiuni, trebuie sa contina copii dupa buletinul sau cartea de identitate, pasaport, actele de studii si cartea de munca, cazier judiciar. De asemenea, mai sunt necesare: fisa medicala de la medicul de familie, declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, CV in limbile romana si germana si trei fotografii tip pasaport.
×