x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Insurati-l pe tata!

Insurati-l pe tata!

22 Mai 2004   •   00:00

MASS-MEDIA

〞Copii orfani cautam mamica." Cam asa ar putea suna un slogan de promovare a unui reality-show produs in Statele Unite de compania NBC.
ADRIANA PADURARU

〞Who Wants to Marry my Father" (〞Cine vrea sa se insoare cu tata") este numele acestui show tv in care cel putin trei copii adulti fac pe agentii matrimoniali pentru a-si casatori tatal singur. Candidatele sunt supuse de viitoarele odrasle la tot felul de probe, de la cele gospodaresti la detectorul de minciuni, astfel incat acestia sa o aleaga pe cea mai buna 〞mamica". Tatalui nu-i mai ramane decat sa o ceara in casatorie pe castigatoare.

Show-ul a debutat in iulie 2003 si a prins la public, avand la fiecare difuzare aproximativ 9,5 milioane de telespectatori. Finala de anul trecut a atras nu mai putin de 11 milioane de persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Primii participanti au fost familia Muller, compusa din patru membri: Don (tatal, 48 de ani), si copiii Joe (26), Karla (25), Chris (22) si Heidi (21). Don si fosta sa sotie sunt divortati de 13 ani. Cum mama lor s-a recasatorit acum 10 ani, cei patru copii s-au gandit ca este timpul ca si Don sa-si refaca viata. Concurentele s-au intrecut sa-i impresioneze pe copii, dar si pe tatal lor, desi acesta nu avea prea multe de spus. In cele din urma au ales doua finaliste: Christy (38 de ani) si Christena (40). Pentru a le departaja copiii au folosit detectorul de minciuni. Desi Christy este fosta Miss SUA, Joe, Karla, Chris si Heidi au fost mai multumiti de Christena. Asa ca tatalui lor nu i-a mai ramas decat sa ingenuncheze si sa o ceara in casatorie.

In prezent se fac pregatirile pentru urmatoarea serie a show-ului, care va incepe la 14 iunie, cele trei fiice ale familiei Okland urmand sa aleaga dintre 13 concurente sotia potrivita pentru tatal lor.

Tot logoditi sunt

Desi Don a cerut-o pe Christena de nevasta in fata publicului si a celor 11 milioane de telespectatori, cei doi nu si-au oficializat inca 〞relatia". Vizitand familia Muller, o echipa a NBC a aflat cu stupoare ca acestia tot la stadiul de logodna sunt, ba mai mult, stau la sute de mile departare (Don in San Diego si Christena in California). 〞Facem tot posibilul sa construim o relatie de durata, insa avem foarte multe lucruri de lamurit. Numai ca amandoi avem afaceri la care nu putem sa renuntam, deocamdata, asa ca nu am avut prea mult timp pentru discutii serioase", a fost raspunsul lui Don. La randul sau, Christena le-a spus celor de la NBC ca vrea sa mai astepte putin pentru ca una din fiicele ei este implicata in unele actiuni caritabile si nu se pot muta in San Diego.
×