x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old LOCURI DE MUNCA/Posta redactiei - 19 mai 2004

LOCURI DE MUNCA/Posta redactiei - 19 mai 2004

19 Mai 2004   •   00:00

Razvan Ion, Bucuresti As vrea sa plec la munca in strainatate. Am terminat anul trecut facultatea de constructii dar inca nu mi-am gasit un loc de munca. Salariile sunt foarte mici, iar in domeniul meu nu am gasit chiar nimic. Am inteles ca prin Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca se poate pleca legal la munca in strainatate. Care este adresa institutiei?

Raspuns: Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca intermediaza gasirea unui loc de munca in strainatate. Despre inscrierile in baza de date a Oficiului sau despre preselectiile organizate veti putea citi in Jurnalul National. Adresa Oficiului este Strada Valter Maracineanu, numerele 1-3, Bucuresti.

Mihai Boieriu, Craiova Am citit in Jurnalul National despre locurile de munca oferite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. As dori sa stiu daca sunt joburi si pentru mine. Eu sunt sofer si vreau sa muncesc.

Raspuns: Puteti obtine informatii despre slujbele din baza de date a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca de la sucursala locala a institutiei.

Maria Lacatus, Brasov As dori sa aflu daca o firma care intermediaza plecarea la munca in strainatate este cinstita. Unde pot verifica daca se ocupa intr-adevar cu plasarea fortei de munca.

Raspuns: Aceste informatii le puteti obtine de la Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, din strada Ion Ratiu, numarul 17, telefon 0268/472.200.

×
Subiecte în articol: munca