x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MASS-MEDIA/Stirile zilei 14 mai 2004

MASS-MEDIA/Stirile zilei 14 mai 2004

14 Mai 2004   •   00:00

Simbolul rosu pentru 28 de VIP-uri

〞Rosul vietii, o cruciada pentru sanatatea inimii" este campania-avertisment sprijinita de 28 de femei celebre din Romania si organizata de Cosmopolitan. Manuela Harabor, Medeea Marinescu, Monica Davidescu, Corina Barladeanu, Daniela Nane, Alessandra Stoicescu, Brandusa Novac, Loredana Groza sunt doar cateva dintre celebritatile care au purtat rochia rosie - simbol international al luptei cu bolile cardiovasculare. (Dana Ciobanu)

Totul despre V. Voiculescu

A aparut la Editura Cartex 2000, intr-o prezentare grafica de exceptie, tot ce ar fi putut aparea despre V. Voiculescu. In trei volume reunite sub genericul 〞V. Voiculescu - Opera literara. Proza. Poezia. Dramaturgia. Documente biografice. Manuscrise sechestrate - manuscrise regasite". Editia reuneste atat texte antume si postume, cat si texte inedite, tiparite dupa manuscrise. Personalitatea literara complexa a lui V. Voiculescu, in care esentiale sunt meditatia asupra rostului poetului si a poeziei si manifestarea iubirii in toate formele ei va fi cunoscuta astfel de publicul cititor. (Claudia Daboveanu) KissSMART Finala concursului de pupat masina Dupa ce caravana KissSMART a batut tara in lung si-n lat timp de doua saptamani, a venit timpul sa vedem cat de mult poate un roman sa sarute o... masina, stabilind, astfel, recordul national in materie. Evenimentul organizat de KissFM va avea loc maine, incepand cu ora 14:00 la Centrul Comercial Orhideea, maestrii de ceremonii fiind Huidu si Gainusa, si va fi transmis in direct la Prima TV. Printre cele 20.000 de persoane care si-au manifestat dorinta de a participa la concurs se numara si Ernest Maftei. (Adriana Paduraru)

Film american pentru Iures

Compania americana Lakeshore Entertainment produce pentru Screen Gems, o divizie a Sony Pictures Entertainment, un thriller a carui actiune se petrece in Romania. Filmarile au inceput deja. Din distributie fac parte actori care au mai jucat in 〞2Fast to furious", 〞Sunset Beach" si 〞Coyote Ugly". 〞Cave" marcheaza debutul regizoral al lui Bruce Hunt, regizor secund la 〞The Matrix". Marcel Iures detine unul dintre rolurile principale, alaturi de el mai putand fi vazuti Vlad Radescu, Zoltan Butuc, Alin Panc si Andi Vasluianu. Filmarile dureaza 11 saptamani si au loc în platourile de la Buftea, cadrele cele mai complexe fiind realizate în platoul special creat pentru filmari subacvatice. (Cristina Ologeanu)
×