x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MASS-MEDIA/Stirile zilei - 21 mai 2004

MASS-MEDIA/Stirile zilei - 21 mai 2004

21 Mai 2004   •   00:00

Ernest, prezentator la Prima

Fostul concurent de la BB 1, Ernest, si Raluca Ilie vor fi prezentatorii unei noi emisiuni la Prima TV. Reality-show-ul 〞Fa-ti bagajele" va debuta la 18 iunie si va fi difuzat in fiecare vineri. Premiul: o vacanta de o saptamana intr-o locatie exotica, plus biletul de avion, cazare, masa si o diurna de 200 de euro. 〞Totul se va desfasura contra cronometru, pentru ca reporterii trebuie sa gaseasca doi oameni care au pasaportul la ei dispusi ca in urmatoarele trei ore sa fie la aeroport", a declarat Vlad Sterescu, producatorul executiv al emisiunii. Goana prezentatorilor si a concurentilor de a-si anunta familia, seful si de a-si face bagajele va fi urmarita pas cu pas. Cine va ajunge primul la aeroport va pleca in excursie, iar daca vor ajunge amandoi la timp, ambii vor fi declarati castigatori. (Adriana Paduraru)

Cartoon Network pe locul I

Conform celui mai recent studiu de piata, realizat de TNS AGB Romania in martie 2004, Cartoon Network ocupa primul loc in topul canalelor pe cablu si prin satelit din Romania destinate copiilor. Acest canal a fost votat ca fiind cel mai bun de un segment alcatuit din copii cu varste intre 4 si 15 ani. Cei mai multi telespectatori provin din randul baietilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Cartoon Network detine o colectie de peste 10.000 de desene animate, cu peste 500 de personaje celebre, de la studiourile Hanna-Barbera, Warner Bros. si Cartoon Network. (Cristina Ologeanu)

Corturi pe malul Somesului

Primaria Cluj-Napoca a dat unda verde studentilor care vor sa vina cu cortul la Transylvania International Film Festival, ce se va desfasura in perioada 28 mai 6 iunie. In acest sens, pe malul Somesului, in Cartierul Grigorescu, Bdul 1 Decembrie, se va amenaja un camping. Vor putea campa in spatiul special amenajat doar cei care vor depune cereri virtuale la adresa de mail cluj@tiff.ro. In cerere se va specifica: numele solicitantului, numarul persoanelor cu care va veni si cate zile va dura stationarea in Cluj. (Cristina Ologeanu) Festival Cary Grant a fost omagiat la Cannes Un documentar despre viata vedetei de cinema Cary Grant a avut premiera la Festivalul de la Cannes, miercuri. Vaduva sa, Barbara, a asistat la proiectia filmului intitulat 〞Cary Grant: A Class Apart", care arata cum Archibald Leach, nascut in 1904 in Marea Britanie, a devenit o legenda hollywoodiana care a jucat in peste 70 de filme. Barbara Grant, care a fost cea de a cincea sotie a actorului, a fost insotita de actrita franceza Leslie Caron, care a jucat alaturi de Grant, in 1964, in 〞Father Goose".
×