x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MEDIA - Stirile zilei

MEDIA - Stirile zilei

23 Mar 2004   •   00:00
Reclama secreta

Actorul american Dustin Hoffman a filmat o reclama pentru firma de automobile Audi, pe care nu a vazut-o decat publicul german. Spotul la Audi A6 Sedan, realizat de Saatchi &Saatchi Germania, este interzis pe posturile de televiziune americane. Clipul imita o secventa din filmul "The Graduate ". In film, vedeta americana incerca sa-si salveze viitoarea mireasa. In spot, cu dialogul in limba germana, cea care trebuie salvata de vedeta aflata la volanul unei masini Audi este chiar fiica sa. Coloana sonora a reclamei este melodia "Mrs. Robinson". In spot, piesa nu este interpretata de Simon and Garfunkel, ci de Lemonheads. (A.M.L.)

O noua imagine

Star Foods a lansat o noua campanie de promovare pentru marca Star Chips. Noul slogan este "Doar cartofii adevarati ajung Star Chips". Campania publicitara a fost realizata de agentia de publicitate DDB Bucuresti si contine trei spoturi de televiziune cu vedete ca 3Sud Est, Class si Voltaj, cu vocea lui Gheorghe Dinica. Pentru a relansa marca, agentia a schimbat si logoul produsului si designul ambalajului. "Am vrut o marca mai atractiva, care sa le inspire consumatorilor incredere ", a spus directorul de marketing al Star Foods, Nikos Anyfantis. (C.A.)

O noua promotie de Pasti

Pepsi a relansat promotia de Pasti, devenita tradionala "2,5 litri la pret de 2 litri". Campania de promovare a inceput pe 10 martie si se va termina pe 12 aprilie. Promotia a mai fost derulata si in anii trecuti pentru marcile de bauturi racoritoare Pepsi Cola, Pepsi Twist, Pepsi Max, Pepsi Light, 7-UP si Mirinda. Promotia este organizata de Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul produselor Pepsi in Romania si Republica Moldova. (A.M.L.)

O agentie noua: Lowe & Partners

Coca-Cola Romania a ales o noua agentie de publicitate. Va lucra in urmatoarea perioada cu agentia de publicitate Lowe & Partners pentru marcile Coca-Cola Light, Schweppes si Burn. Licitatia s-a petrecut la sfarsitul lunii februarie si au mai participat doua agentii specializate, a anuntat Lowe & Partners. Agentia de publicitate mai lucreaza in Romania cu Compania de Bere Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson & Johnson, Motorola, Unilever. (A.M.L.)

Homer Simpson, criticat de medici

Cercetatorii americani au studiat stilul de viata al lui Homer, din serialul 〞Familia Simpson", ai au decis ca este complet nesanatos ai ca transmite mesaje greaite publicului, în conditiile în care obezitatea a devenit o preocupare majora în societatea americana, transmite The Scotsman. O echipa de cercetatori de la Universitatea Rutgers, New Jersey, a urmarit 63 de episoade din serial pentru a analiza ce fel de mesaj transmite acesta în ceea ce priveate sanatatea. Medicilor nu li s-a parut amuzant stilul de viata al familiei Simpson. Eroul Homer Simpson este supraponderal ai a suferit mai multe atacuri de cord ai interventii chirurgicale. Cu toate acestea, este dependent de gogoai ai bere ai evita orice fel de efort fizic. Cu toate aceste defecte, Homer este prezentat ca un personaj simpatic, în timp ce personaje care nu consuma alcool sau produse fast-food sunt prezentate drept antipatice. Medicii ar vrea ca Homer sa se schimbe, sa nu mai consume atatea gustari pline de grasimi, sa înlocuiasca gogoaile cu paste ai sa încerce sa faca miscare.

Vedete cu pitici

Cine-a zis ca o femeie, daca vrea cariera, trebuie sa renunte la familie si viceversa? Iata, se poate sa le ai pe amandoua, ne demonstreaza Geanina Corondan, la 〞Ora G". In aceasta dimineata, de la ora 09:00, simpatica Geanina are invitate doua tinere mamici, vedete ale TVR: Mihaela Craciun si Teodora Andrei. Teodora vine singura, pentru ca fetita ei are numai doua luni. In schimb, Mihaela il aduce pe Mihai, baietelul ei, care e de-acum mare. La un an si jumatate, el va participa la dialog fara probleme, mai ales ca este obisnuit cu studiourile televiziunii, cu care mamica a avut grija sa-l familiarizeze de la cateva luni. (Claudia Daboveanu)

×