x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old O noua cladire de birouri pe 13 Septembrie

O noua cladire de birouri pe 13 Septembrie

21 Ian 2005   •   00:00

Un imobil (foto) cu o dispunere S + P + 4 etaje, cu o suprafata construita suprateran de 1.036 mp si totala de 1.410 mp va fi finalizat in zona 13 Septembrie in aprilie a.c.

Fiecare etaj are 256 de metri patrati construiti, iar ultimul etaj are 220 mp. Cladirea este ideala pentru companiile care doresc finisaje deosebite, fiind prevazuta cu perete cortina de sticla, luminatoare cu geam securizat, gresie portelanata antiderapant, se arata intr-un comunicat al agentiei imobiliare Esop.

AVANTAJ. Suprafetele oferite pentru inchiriat difera de la 200 mp la 1.000 mp. Cel mai mare avantaj al cladirii este flexibilitatea suprafetelor oferite si faptul ca clientii beneficiaza de o calitate mult peste medie pentru un pret competitiv. Lucrarile sunt programate a fi incheiate in luna aprilie 2005, insa discutii pentru inchiriere partiala sau totala sunt deja in derulare, precizeaza Mirela Manea, director de marketing in cadrul ESOP. Datorita pozitionarii stradale, intr-o zona reper pentru 13 Septembrie, parterul poate fi folosit drept spatiu comercial, pentru o sucursala bancara, societate de asigurari, agentie de turism etc. Zonele semicentrale incep sa se bucure atat de atentia investitorilor, cat si de cea a chiriasilor - cu conditia sa aiba bune conexiuni la reteaua de transport public. Ar putea fi urmatorul pas important in evolutia pietei imobiliare, in conditiile aglomerarii deosebite a zonelor centrale, afirma reprezentantul ESOP. (Daniela Ivan)

×