x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Senzatie armonii de interior

Senzatie armonii de interior

26 Ian 2005   •   00:00

DESIGN
Design-ul nu este apanajul unei anumite clase sociale. S-a nascut din necesitatea crearii confortului si a evoluat o data cu tehnologia.

  • Colectia Aalto 690.000-4.990.000 de lei
  • Boluri si vase din sticla de diferite marimi si culori producator Italia
  • Magazin Living Interior Design
  • Inainte de a pleca la cumparaturi, stabiliti-va criteriile dupa care se va face alegerea produsului dorit. Daca acesta va avea o semnificatie functionala sau daca va fi un obiect cu valente artistice (decorative) si in ce mod va relationa acesta cu obiectele existente.

    Nu va lasati atrasi de forme spectaculoase sau culori atragatoare.

    Verificati acuratetea finisajelor si incercati pe cat posibil achizitionarea produselor din magazine de specialitate. Daca aceste conditii se indeplinesc, aveti un obiect de design care se incadreaza in atmosfera. Exista atatea categorii de design, pentru tot atatea categorii de produse - motiv pentru care designerii nu realizeaza doar obiecte de lux, ci si obiecte comune pe care le folosim zilnic (cafetiere, masini de gatit etc.).

    Toate obiectele ce-si regasesc utilitatea in viata de zi cu zi au fost la randul lor creatia unor designeri. Un obiect capata personalitate prin design. Forma, gradul de finisare si atentia la detalii sunt factori ce departajeaza produsele de calitate superioara fata de cele inferioare.

  • Scaun Flash 322 euro + TVA
  • Sezut din plastic, vopsit in masa, baza cromata, ajustabil pe inaltime, disponibil in 8 culori.
  • Magazinul Innova
  • Un exemplu actual este firma suedeza IKEA* care angajeaza designeri cu renume international pentru a proiecta obiecte practice, deosebite, ce sunt comercializate la preturi accesibile tuturor. Venind in intampinarea cerintelor unei vieti moderne, iittala prezinta o gama larga de obiecte pentru primirea oaspetilor (vaze, boluri, tavi si tavite) de diferite dimensiuni, din sticla mata, transparenta si translucida, cu forme fluide, armonioase, atat din punct de vedere functional cat si estetic. Designer: Alvar Aalto.
    ×