x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 10 alimente care intensifică arderile

10 alimente care intensifică arderile

de Andreea Sava    |    02 Aug 2016   •   13:23
10 alimente care intensifică arderile

Faptul că unele persoane au metabolism lent, adică arderi mai puțin intense, nu este o poveste. Este cât se poate de adevărat. Există o mulțime de factori care încetinesc metabolismul, de la unii genetici, vârstă, lipsă de mișcare sau de ordin alimentar.

Cea mai mare greșeală, însă, atunci când vrei să slăbești, este să te înfometezi. Pentru că subnutrirea va băga organismul în stare de avarie și arderile se vor încetini pentru că acesta va face orice ca să se protejeze.

Plus că va începe să consume din ce are pentru a suplini deficitul de calorii și, din păcate, alege mușchii. Adică masa musculară va scădea.

Din moment ce masa musculară consumă o cantitate mai mare de calorii, scăderea acesteia va duce și la încetinirea metabolismului. Și, ca tacâmul să fie complet, când vei mări iar aportul de calorii, organismul le va folosi nu pentru a crește la loc masa musculară pierdută ci pentru a le depozita sub formă de grăsime.

Cea mai bună metodă de intensificare a arderilor este o nutriție echilibrată și sănătoasă, cu 3 mese pe zi și 2 gustări, combinată cu mișcare.

Primul lucru pe care-l puteți face, însă, pentru a vă stimula procesele metabolice, este de a consuma următoarele alimente.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

 

 

×
Subiecte în articol: metabolism arderi alimente