x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Andreea Sava: 7 lucruri pe care le-am făcut abia după 30 de ani

Andreea Sava: 7 lucruri pe care le-am făcut abia după 30 de ani

de Andreea Sava    |    23 Noi 2016   •   00:00
Andreea Sava: 7 lucruri pe care le-am făcut abia după 30 de ani
Sursa foto: andreeasava.ro

Ideea inițială a articolului era de „7 lucruri pe care o femeie ar trebui să le facă după 30 de ani”, apoi m-am răzgândit și am zis să vă vorbesc strict despre mine și experiența mea. Sunt lucruri pe care ori n-am avut curajul ori credeam că nu pot ori nu m-am gândit la ele înainte de a împlini vârsta de 30 de ani.

Și, desigur, pe toate le recomand femeilor să le încerce. Chiar dacă nu le reușesc, însăși experiența de a le încerca le va îmbogăți viața. Sunt sigură.

1. Șpagatul

Am mai povestit asta. Nici măcar în copilărie nu puteam să fac șpagatul deși puteam să fac sfoara, care e mult mai complicată. Aveam senzația că nici nu pot să-l fac, ceea ce e o prostie imensă din moment ce-mi reușea sfoara. Și știți ce? Acum am nevoie de el mai mult decât atunci. :))

2. Sport constant și să am grijă la ce mănânc

Deși poate părea ciudat, mai ales pentru cei care mă cunosc doar din ultima perioadă, nu am fost niciodată o fire sportivă. Am o prietenă care mi-a și dat, la un moment dat, mesaj, văzând câte fac în ultimul timp, să mă întrebe ce-am făcut cu prietena ei. :))

Sunt, însă, perfecționistă, plus că neputința este singurul lucru care mă sperie în viața asta. Iar când am început să am dureri de spate, să văd că nu-mi mai place cum arăt, să realizez că trebuie să mențin carcasa asta în stare bună, că nu se va întâmpla de la sine, m-am apucat de treabă. Temeinic. :)) Altfel nici nu știu să fac lucrurile. Și am mers chiar mai departe și mi-am descoperit și pasiunea pentru un sport anume: de contact.

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava