x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum reduci COLESTEROLUL? Află rețeta unei băuturi miraculoase care reglează grăsimile din organism

Cum reduci COLESTEROLUL? Află rețeta unei băuturi miraculoase care reglează grăsimile din organism

03 Dec 2015   •   08:56
Cum reduci COLESTEROLUL? Află rețeta unei băuturi miraculoase care reglează grăsimile din organism

Cauți o soluție naturistă ca să micșorezi nivelul de colesterol? Vrei să afli care sunt cele mai eficiente alimente colesterol-free?

Această băutură verde este soluţia ideală prin care vei reuşi să îţi menţii imunitatea, fiind bogată în vitamina C, vitamina A, calciu, magneziu şi potasiu. În acelaşi timp, îţi păstează inima sănătoasă, datorită proprietăţilor din ingredientele sale, care scad nivelul colesterolului.

Este o sursă importantă de fibre şi de grăsimi nesaturate, ceea ce o face eficientă în lupta cu kilogramele în plus. Are un gust bun, este ușor de preparat și se bazează pe ingrediente care sunt lesne de găsit. În plus, oferă organismului aportul necesar de lipide - dar vorbim aici de grăsimile „bune” din avocado - și nu-l privează de acestea.

Te-ar mai putea interesa si:
Cum să-ți prepari singur un antibiotic natural
Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism! 

Există de asemenea, cum se va vedea, cantitățile potrivite (și necesare) de glucide (dar nu din categoria celor tocxice, cum e zahărul rafinat), de minerale și vitamine. Cu alte cuvinte, cu un singur pahar din această băutură miraculoasă, reușești să echilibrezi organsmul și să îi dai ceea ce are nevoie pentru o zi perfectă.

Și să nu uităm și de rolul acestei băuturi într-o cură de slăbire!

Cum se prepară (rețeta):
.................................................
Află pe ANTENA SATELOR rețeta acestei băuturi miraculoase care scade nivelul de colesterol

×