x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta cu compot. Pierzi 3-4 kilograme rapid

Dieta cu compot. Pierzi 3-4 kilograme rapid

15 Noi 2016   •   17:30
Dieta cu compot. Pierzi 3-4 kilograme rapid

Dacă ai de dat jos mai multe kilograme, dieta cu compot este cea mai potrivită, deoarece te ajută să slăbești aproximativ 3-4 kilograme pe săptămână. În timpul curei nu ai voie să mănânci decât compot neîndulcit și supă.

Secretul curei care te scapă de grăsimi, scrie clickpentrufemei.ro.

Vedeta care a făcut cunoscută dieta cu compot a fost Nicoleta Luciu, care a mărturisit că a slăbit 30 de kilograme cu ajutorul ei. Ea a folosit compot de mere, însă poate fi făcut din oricare alte fructe, cât timp este neîndulcit. Secretul este să fie preparat în casă, să îți placă și să mănânci cât mai mult. Pe lângă asta, mai ai voie să bei apă și să consumi supă de pui strecurată, fără carne și legume.

Ce trebuie să știi înainte să ții dieta

Deși rezultatele curei par a fi cele la care visează orice femeie, adevărul este că dieta e destul de restrictivă. Pe lângă aportul caloric foarte scăzut, motiv pentru care organismul s-ar putea simți slăbit, pentru înbunătățirea rezultatelor este bine să faci și puțin sport. Dieta funcționează foarte bine deoarece este bazată pe excluderea totală a sării și a fibrelor, detoxificând organismul și ajutând la eliminarea retenției de apă.

×
Subiecte în articol: compot dietă cu compot