x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA CU LIMONADĂ curăță colonul, te energizează și te ajută să SLĂBEȘTI

DIETA CU LIMONADĂ curăță colonul, te energizează și te ajută să SLĂBEȘTI

30 Sep 2015   •   10:45
DIETA CU LIMONADĂ curăță colonul, te energizează și te ajută să SLĂBEȘTI

 Lămâile oferă multe beneficii pentru sănătate, iar băutura provenită din esenţa acestor fructe poate să facă minuni pentru corpul tău. Pe lângă efectul energizant pe care îl produce, limonada ameliorează depresia şi combate durerile cronice. Un element cheie în a te convinge să înlocuieşti ceaşca de cafea de dimineaţă cu un pahar de limonadă este reprezentat de faptul că lămâile au un conţinut caloric foarte sărac şi reuşesc să inducă starea de saţietate, ceea ce le plasează în topul produselor care ajută eficient la scăderea în greutate.

Dieta bazată pe consumul de limonadă este extrem de săracă în calorii. Zilnic vei consuma în jur de 700 - 1.200 de calorii, în funcţie de cât lichid bei. Deşi vei slăbi, mare parte din kilogramele date jos vor consta în apă, datorită efectelor diuretice.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

În fiecare dimineaţă, timp de 6 zile, începe-ţi ziua cu 2-3 căni de apă călduţă cu sare. Această apă ajutăla curăţarea rapidă a colonului. Ideal ar fi să pui 2 linguri de sare de mare la 1 litru de apă.

La o jumătate de oră după ce consumi apa cu sare............................

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×