x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Vrei o piele tânără? Renunță la tratamente cosmetice costisitoare și consumă acest fruct miraculos! Iată alte 10 motive ca să îl mănânci zilnic

Vrei o piele tânără? Renunță la tratamente cosmetice costisitoare și consumă acest fruct miraculos! Iată alte 10 motive ca să îl mănânci zilnic

21 Sep 2015   •   11:10
Vrei o piele tânără? Renunță la tratamente cosmetice costisitoare și consumă acest fruct miraculos! Iată alte 10 motive ca să îl mănânci zilnic

 Rodia, fructul dulce-acrişor care ne pune răbdarea la încercare când vine vorba să-l desfacem, este un adevarat cocktail de sănătate. Merită să experimentezi bob cu bob esenţa de rodie, atât pentru savoarea sa, dar mai ales pentru beneficiile pe care le aduce în ceea ce priveşte sănătatea.

Bogat în acid folic şi vitaminele A şi E, un singur fruct de rodie asigură 40% din doza zilnică recomandată de vitamina C pentru adulţi.

Citeste si Efect INCREDIBIL al zațului de cafea! Face adevărate MINUNI pentru frumusețea și sănătatea ta

1. Are efect anti-îmbătrânire, ajutând la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii. S-a descoperit că extractele de rodie fac minuni pentru piele. Fructul conţine acid elagic care este un puternic combatant al radicalilor liberi şi are efecte anti-cancerigene, anti-mutagene, anti-virale, anti-carcinogene şi ajută la depigmentarea petelor cauzate de arsurile solare.
2. Conţine antioxidanţi, prevenind oxidarea celulelor şi formarea radicalilor liberi. Studiile au arătat că rodiile au o valoare antioxidantă de câteva ori mai mare decât a ceaiului verde sau a vinului roşu.
3. Scade nivelul de colesterol rău din organism - sucul de rodii previne formarea plăcilor oxidate de colesterol rău (LDL) care duce la artrite.

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×